MENI
Trke ubrzanja 201 metar Sombor jul 2023 SAKSV

Ožegoviću rekord staze Sombor – Čonoplja

Aleksandar Dimitrov Bukovo jul 2023

Dimitrovu „Nagrada Negotina 2023“

Oliver i Vladica Rabrenović brdska trka Bukovo jul 2023

15. 07. 2023. Comments (1) Views: 1657 Autosport, Brdske trke

Rabrenovići deda i unuk na Bukovu

Trećeg vikenda jula G.A.G.A. Avala rejsing tim iz Beograda sa suorganizatorom Opštinom Negotin i Nacionalnim parkom Đerdap organizuje četvrtu trku sezone za nacionalini i Otvoreni šampionat Srbije na brdskim stazama. „Nagrada Negotina 2023“ koja se standardno održava na Bukovu sva je u znaku dede Vladice višetrukog šampion Srbije u reliju i 14-godišnjeg unuka Olivera Rabrenovića.

– Nema lepše stvari za jednog dedu kada sa unukom može da se tokom vikenda ogleda protiv štoperice na brdskoj stazi. Unuk Oliver je svakako došao iz Švedske da provede letenji raspust u Srbiji, ali trka na Bukovu iznad Negotina izazov je kojem nismo mogli da odolimo, šta više. Oliver će voziti predvozilo, što znači da neće biti u plasmanu, ali će svako moći da u kontrolisanim uslovima, da tako kažem trenira, ali i da javi svim takmičarima i naravno dedi kakvi su uslovi na stazi, jer za one koji me znaju poznato je da sam relista u duši, a u tom slučaju pomeuti posao odrađuju posade sa tri i dve nule. Hvala organizatoru G.A.G.A. Avala rejisng timu što je omogućio svim takmičarima, ali i unuku i meni da provedemo jedan trkački vikend na brdskim stazama – rekao je Vladica Rabrenović.

Bukovo trening jul 2023

Bukovo trening jul 2023


Prvi deo subotnjeg takmičarskog dana pripao je tehničkoj i verifikacionioj komisiji, posle čega je ustanovljeno da tačno 40 vozača ima pravo nastupa na trci za nacionalni i Otvoreni šampionat Srbije.

Pravilnikom takmičenja i po satnici drugi deo dana takmičari su iskoristili da se upoznaju sa stazom, tačnije da odrade jedan nezvanični i dva zvanična treninga. Na nezvaničnom merenju vremena najbrži je bio Aleksandar Dimitrov takmičar iz Bugarske koji vozi sa licencom SAKSS-a za ASU As iz Zaječara, drugi je bio njegov klupski kolega i zemljak Vladimir Vasilev, a treće vreme imao je Aleksandar Vidosavljević koji vozi za ASK Rid sport iz Perućca.

Već na prvom zvaničnom treningu Vasilev je „napravio“ 1:24,315 minuta što se ispostvailo kao najbolje vreme za oba izdanja. Skoro tri sekunde sporiji je bio Vidosavljević, a Dimitrov je za asom iz Smedereva kasnio 130 hiljaditih delova sekunde, što nagoveštava uzbudljiv nedeljni takmičarski program. Na drugom zvaničnom Vidosavljević je imao najbolje vreme, ali su pomenuti biće svi odradili zarad nekih finesa, čuvajući kako sebe tako i takmičarske sprave za dve vožnje u nedelju.

Start prve od dve pomenute u nedelju 16. jula zakazan je za 15.35 časova.

Tagovi: ,

Odgovor na Rabrenovići deda i unuk na Bukovu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *