MENI

Arsić na Batajnici za titulu u 600 SS

Stojanoviću prvo vreme na treningu

6. 09. 2013. Comments (0) Views: 474 Brzinski, Motociklizam

Dupli program na Batajnici

Ovog vikenda ljubitelji moto sporta imaće priliku da na pisti vojnog aerodroma na Batajnici uživaju u duplom spektaklu. Moto savez Srbije organizator je pretposlednje trke Istočnoevropskog šampionata u brzinskom motociklizmu, ujedno i finalne trke Otvorenog nacionalnog prvenstva.

vugrinec

Zbog velikog broja pristiglih prijava takmičara iz zemalja u okruženju i naravno domaćih, organizator se nalazi na slatkim mukama, kako da više do 100 takmičara u svim klasama po disciplinama „upakuje” u predviđenu satnicu. Subota je po pravilu rezervisana za tehnički prijem i verifikaciju takmičara u ranim prepodnevnim časovima. Posle toge slede slobodni i kvalifikacioni treninzi za nedeljnu trku.

Dobro poznavaoci prilika u moto sportu, obavezno posmatraju subotnje treninge, kako bi praktično na osnovu ostvarenih vremena mogli da dokuče u kojim će klasama biti najneizvesnije, tačnije najuzbudljivije tokom zvaničnog takmičenja.

U nedelju 8. septembra počev od 9 časova takmičara po klasama izlaze na stazu u trajanju od po 10 minuta kako bi odradili finalna podešavanja na motoru. Svečano otvaranje zakazano je za tačno u podne, a start prve klase 1000 hepening na programu je u 12.15 časova. Ulaz 500 dinara.

Dodela nagrada i proglašenje najboljih počinje u 17 sati.

Komentari su zatvoreni.