MENI

Dakar 2014. (VIDEO)

Novogodišnji let u novu avanturu

5. 12. 2013. Comments (0) Views: 492 Dakar

Milanović navija za Sagmajstera i Gordona

Bojan Milanović i Darko Veljković ovogodišnji učesnici Dakara u konkurenciji automobilista, naredne godine neće braniti boje Srbije u Južnoj Americi, ali ih to ne sprečava da sa velikom pažnjom i nestrpljenjem očekuju start najvećeg planetarnog ludila na dva i četiri točka. Finansije i nedovoljna pripremljenost automobila dva su presudna razloga, da ostanu kući.

BojaniGabor

– Iako naredne godine nećemo biti u Argentini, Boliviji i Čileu da se takmičimo, znam sigurno da ćemo Darko i ja svakog dana biti uz našeg jedinog predstavnika, ali i sve ostale učesnike. Navijaćemo svim srcem za Gabora Sagmajstera u konkurenciji motociklista, pre svega zato što će predstavljati našu zemlju, drugo dobri smo prijatelji, a treće potpuno je logično jer je naš čovek. Što se tiče konkurenciji na četiri točka, moj miljenik je Robi Gordon zbog izuzetno atraktivnog stila vožnje, koji je zanimljiv i televizijskim ekipama na terenu, ali i gledaocima širom planete – rekao je Bojan Milanović.

Kada je realno da vas opet „vidimo” na Dakaru?

– Nije nikakva tajna da u zemlji vlada opšta besparica i da je to svakako jedan od bitnih detalja zašto nismo poslali prijavu za Dakar 2014. Drugi i te kako bitan razlog je automobil, na kojem ima još dosta da se radi, da bi mogao da odgovori na surove uslove koji vladaju tokom 14 takmičenja. Auto je u klubu i čitavu narednu godinu posvetićemo njegovom sređivanju kako bi smo 2015. godine ponovo bili u društvu najboljih takmičara maratonskog relija – poručio je Milanović.

Komentari su zatvoreni.