MENI

SAS drugog vikenda juna otvara brdsku sezonu na Avali

Vreme je da se uvede red u mali N

5. 06. 2013. Comments (0) Views: 1383 Autosport, Brdske trke, FIA CEZ

Crnogorci u polovičnom sastavu „idu“ na Malačku

Posle više nego uspešnog gostovanja pre mesec dana na brdskoj stazi Vodno u Makedoniji, automobilisti iz Crne Gore ovog vikedna u polovičnom sastavu putuju na drugi okršaj Centralnoevropske zone (CEZ) na Malačku u Hrvatskoj. Jedan deo takmičara odustao je zbog sveopšteg nedostatka finansijskih sredstava, koji odlikuje i kolege iz okruženje, a drugi su morali da ostanu kući zbog sprečenosti usled zdravstvenog stanja najbližih u porodici.

MazaiBulatovic
Treći razlog koji se navodi je nezadovoljstvo, jer je na početku sezone bilo reči da će sva takmičenja koja se boduju za CEZ biti u isto vreme bodovana i za Regionalni kup bezbednost na putevima. Kada se sve skupi, malo je nedostajalo da se celokupni nastup dovede pod znak pitanja. U svakom slučaju četa mala ali odabrana časno i pošteno braniće boje Crne Gore u susedstvu.

osela
Na Malačku putuju Jovan Aćimić, Miloš Asanović, Danko Bakrač, Dejo Bulatović, Dragan Mazarak, Ivan Bulatović, Mijo Jokić, Zlatko Dubreta i Nikola Nikolić. Opšte je uverenje da ova ekipa može obradovati rezultatima domaće ljubitelje auto sporta i njihove kolege koji su ostali kući, ali svi se nadaju da će za takmičenje u Cazinu ekipa iz Crne Gore biti mnogobrojnija!

Ujedno valja najaviti kup trku na Glavi Zete koja je na programu 15 i 16. Juna, za koju u Crnoj Gori vlada ogromno interesovanje.

Komentari su zatvoreni.