MENI
NEUMOLJIV NA STAZI Milan Nikolić ispred Nikole Lazrevića

Rođen za šampiona

VESELO OKOLO PREPREKE Kartingaši na delu u šikani

Izazov improvizovane šikane

VODEĆI U KLASAMA 1 I 2 Milan Nikiolić

24. 08. 2012. Comments (0) Views: 556 Karting

Pretposlednji okršaj u zujalicama

Četvrtu karting trku šampionata Sportskog auto karting saveza Srbije na kartodromu MB Rodić u Kuli kod Vrbnasa, organizuje Subotica kart, klub iz istoimenog grada. Posle tri okršaja, od kojih je prvi održan u Beogradu, a drugi u Kuli kod Vrbasa, treći ponovo u prestonom gradu, četvrtom takmičarskom vikendu svi se raduju počev od najmlađih takmičara, pa do najstarijih, jer je pretposlednji okršaj u sezoni i prvi posle letnjeg raspusta.

 VODEĆI U KLASAMA 1 I 2 Milan Nikiolić Dugo vrelo leto doprinelo je da se svi maksimalno uljuljkaju i opusti, jer prosto nisu imali čestitih uslova za treniranje. Pod punom opremom u kartingu koji greje sa svih strana, a možda najviše toplote dopire od asfalta koji je usijan, ispod kacige gde je više nego vrelo, slabo kome se mili da trenira. Jedan od retkih kojem pomenuti uslovi nimalo ne smetaju je Milan Nikolić posle tri takmičarska vikenda trenutno vodeći u klasama 1 i 2.

– Jedva sam čekao da sa tatom odem na Adu Huju, da malo poteram karting sprave. Kada sednem i spustim vizir na kacigi jedino i samo se koncentrišem na stazu, kako bih ostvario što bolja vremena, a o vrućini i ne razmišljam. Uveliko se spremam za naredne dve trke koje se ovog vikenda održavaju na kartodromu u Kuli, gde ću opet voziti u klasama 1 i 2. Verujem da mogu da ponovim uspeh, sa poslednje trke, kada sam bio najbrži u obe klase, ali se isto tako radujem i susretu sa drugarima – rekao je Milan Nikolić.

Sve se događa u nedelju 26. avgust, počev od ranih prepodnevnih sati, kada su zakazani tehnički prijem i verifikacija, posle toga slede nezvanični zvanični treninzi. Start prve trke zakazan je u 14, a druge u 16 časova.

Komentari su zatvoreni.