MENI
ZA SRBIJU Miloš Milovanović

Milovanović za publiku i sponzore

ZAVRŠILI PRE VREMENA Flembo Dijamant Srbija

Bosio prilikom pada oštetio motocikl

FLEMBO DIJAMANT SRBIJA A. Bosio, D. Perišić i F. Kersosimo

25. 07. 2012. Comments (0) Views: 1324 Brzinski, Motociklizam

Osam sati Suzuke

U nedelju, 29. jula sa početkom u 4.30 časova po našem vremenu u dalekom Japanu, na čuvenoj stazi Suzuka, Srpski tim „Flembo Dijamant Srbija“ predvođen našim najtrofejnijim motociklistom, legendarnim Dragoslavom Kuletom Perišićem, nastupa na trećoj ovogodišnjoj trci svetskog endjurans šampionata „8 sati Suzuke”.

 FLEMBO DIJAMANT SRBIJA A. Bosio, D. Perišić i F. Kersosimo Na startu trke će se pojaviti 60 ekipa iz čitavog sveta, od kojih je samo osam timova iz Evrope. Interesantan podatak je činjenica da je naša ekipa jedini privatni tim iz Evrope koji će nastupiti na ovoj trci.

Za Srpsku ekipu „Flembo Dijamant Srbija“ pored Kuleta Perišića, koji je menadžer i prvi vozač, nastupiće Italijan Andrea Bosio i Francuz Frank Kersosimo na motociklu Kavasaki ZX10R sa startnim brojem 46. Naš tim nastupa u najjačoj EVC klasi, superbajk do 1000 kubika.

Posle dve održane trke (“24 časa Bol d’ Or” u Francuskoj i “8 sati Dohe” u Kataru) naš tim se nalazi na desetom mestu u generalnom plasmanu svetskog endjurans šampionata sa 19 osvojenih bodova.

Komentari su zatvoreni.