MENI

Upeglavanje Mišeluka

Milovan Vesnić debituje u TCR seriji

4. 06. 2017. Comments (0) Views: 1104 Autosport, Kružne trke

Još jedno uspešno izdanje Mišeluka

Treća trka drugog takmičarskog vikenda šampionata Srbije na kružnim stazama, održana na uličnoj stazi Mišeluk još je jednom je potvrdila da dobra ekipa i u pomenutim uslovima i te kako može da odgovori zahtevima organizacije, tačnije da prati satnicu. Četiri divizije počev od podneva pa do 15h kada je vreme ručku, prodefilovalo je pun gas ispred po rečima pojedinaca ne baš preteranog broja posmatrača.

Hibrid1

U velikoj diviziji bez mnogo napora, gotovo rutinski slavio je Dejan Stojković, dok je drugi bio Darko Božilović. Najviše neizvesnosti viđeno je u klasi 3, a prosipanjem ulja u prvoj trećini trke Dragan Lukić dodatno je uklizao stazu. Ceh je nekoliko krugova kasnije platio Dragan Filipović. Pre vremena trku su završili Uroš Brkić i Aleksa Radojković.

Dragan Filipovic.1jpg

Popularne fiće bile su više nego zanimljive za gledanje tokom osam krugova koliko je predviđeno Pravilnikom da voze takmičari u nekadašnjoj nacionalnoj klasi.

Mali N, u ovom izdanju nije bio toliko napet, neizvestan i uzbudljiv. To svakako ne umanjuje napore koje su ulagali golobradi mladići tokom 15 krugova…

Mali N
Hibrid je pak briljirao i bio šlag na torti 35. po redu na Mišeluka. Tri puta po pet jugića juracalo je na periferiji Srpske Atine. Najviše sreće, ali i umeća imao je Viktor Davidovski.

Divizija+I+Trka+old

Divizija+II+Trka+

Divizija+III+Trka+

Divizija+IV+Trka+

  • Hibrid 2
  • Hibrid
  • Mali N 1
  • Nenad Savic
  • Pobednici velike divizije

Komentari su zatvoreni.