MENI
STARTNA RAMPA Detalj sa prošlogodišnje trke

Globare izazov za sve krosere

POGLED NA BOKS

Žestoki treninzi u Globarima

DVOJAC SAGMAJSTER REJISNG TIMA Gabor Sagmajster 117 i Aleks Varadi 100

13. 07. 2012. Comments (0) Views: 508 Motociklizam, Motokros

Evropa u Globarima

Veliko interesovanje takmičara iz okruženja vlada za petu trku Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu, koja je na programu u nedelju 15. jula, a ujedno će se bodovati i za Istočnoevropsko prvenstvo. M K Gajić iz Globara kod Kruševca, zahvaljujući izuzetnim uslovima na stazi i ove godine dobio je mogućnost da bude organizator međunarodne trke u četvrtoj sezoni postojanja.

 DVOJAC SAGMAJSTER REJISNG TIMA Gabor Sagmajster 117 i Aleks Varadi 100 – Ako je verovati, a nema razloga da sumnjam iz Bugarske će na petu trku Otvorenog šampionata Srbije, doći čak 40 takmičara u svim klasama. Toliko praktično i mi imamo takmičara, biće tesno čijih će biti više na stazi, odnosno u boksu. Plus se javilo devet Rumuna, dva Grka i nekoliko Makedonaca i Hrvata, praktično ćemo se približiti magičnoj cifri od 100 učesnika na takmičenju – rekao je Danijel Vaštag, sekretar Saveza.

Pored rivaliteta koji vlada u domaćim okvirima, velika je stvar biti brži od istočnih komšija, koji na prostorima Balkana, važe za najbolje kros majstore. Gabor Sagmajster istaknuti internacionalac spreman putuje u Kruševac na peti okršaj sezone.

– Čitave protekle nedelje slabije sam trenirao zbog velikih vrućina, ali to ne znači da nisam u formi. Ja sam takmičar u godinama i ne prija mi da treniram kada je mnogo vruće, ali svakako vodim računa o domaćem šampionatu. Radujem se konkurenciji iz okruženja, jer ćemo na taj način svi moći da vidimo koliko smo napredovali, ili naprotiv… Sagmajster tim ide u kompletnom sastavu i nadamo se prvom mestu u plasmanu klubova – rekao je Sagmajster.

Odlični uslovi na stazi, pružiće svima jednake mogućnosti da pokažu koliko mogu, umeju i znaju u ovom trenutku, a publici nesvakidašnju priliku da uživan u bravurama majstora volana na dva točka.

Komentari su zatvoreni.