MENI

Još dve BMW zvezde premijerno predstavljene publici u Srbiji

Continental_BlackChili_

Želite da putujete na jug Francuske i vozite najbolje...

Danilović i Ford Fokus Vignale

30. 03. 2019. Comments (0) Views: 236 Ford, Industrija

Novi Ford Focus oduševio Predraga Danilovića

• Predsednik Košarkaškog saveza Srbije sa saradnicima posetio štand Forda na 54. MSA
• KSS i Grand Motors nastavljaju saradnju: Ford i nadalje ponosni sponzor naše košarkaške reprezentacije

Naš proslavljeni košarkaški reprezentativac, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović, posetio je štand Forda na 54. Međunarodnom salonu automobila, koji se do 31. marta održava u Beogradu. Zajedno sa saradnicima, s pažnjom je razgledao sve eksponate, a najduže se zadržao kraj novog Ford Focusa u najluksuznijem izdanju – Vignale. Danilović nije krio oduševljenje kvalitetom i bogatstvom unutrašnje opreme verzije Fordovog najprodavanijeg modela u čitavom svetu.

Predrag Danilović i Stanko Radić

Predrag Danilović i Stanko Radić

Rukovodstvo Košarkaškog saveza Srbije na štandu je ugostio Stanko Radić, generalni direktor Grand Motorsa, ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera Ford automobila u Srbiji. Gospodin Danilović je domaćinu poklonio dres s prigodnim brojem, a od njega dobio maketu najeksluzivnijeg Fordovog automobila – legendarnog Mustanga.

Košarkaški savez Srbije i Grand Motors nastavljaju višegodišnju uspešnu marketinšku saradnju, pa će Ford i nadalje biti ponosni sponzor Košarkaškog saveza Srbije. Fordovi automobili su od ranije stekli status omiljenih službenih vozila rukovodstva KSS i naših košarkaških reprezentativaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *