MENI

Dupli program na Beranovcu

Beranovac ispraznio sportske garaže

14. 06. 2012. Comments (0) Views: 607 Autosport, Kružne trke

Vojska uz automobiliste

Dva dana uoči starta prve trke Otvorenog šampionata Srbije na kružnim stazama Sportskog auto karting saveza Srbije, vlada je neizvesnost da li će trke uopšte biti. Uz dosta napora čelnih ljudi Saveza i još više razumevanja sa druge strane, nekadašnji vojni poligon za obuku vozača motora i kamiona Beranovac nadomak Kraljeva, spreman je da u vikendu pred nama ugosti majstore volana iz Crne Gore, Bih, Makedonije i Srbije, na veliku radost publike.

POBEDNIK PRE STARTA Dejan Čolović

POBEDNIK PRE STARTA
Dejan Čolović

– Ogromnu zahvalnost dugujemo Draganu Šutanovcu Ministru Vojske, koji je ličnim zalaganjem učinio da besplatno dobijemo Beranovac ovog vikenda na korišćenje. Vojska je imala razumevanja, sport je pobedio, pripreme su uveliko odrađene, jedino nam preostaje da vidimo koliko će ukupno učesnika iz zemlje i okruženje, doći da se bori za bodove na prvoj trci Otvorenog šampionata Srbije na kružnim stazama. Pripremili smo dupli program, tako da će publika tokom dva dana moći u potpunosti da uživa u okršajima majstora volana gotovo u svim klasama – rekao je Dejan Čolović predsednik SAKSS i takmičar u klasi SP.

ASK Konkord rejisng tim iz Beograda organizator je prvog ovosezonskog takmičenja u Srbiji na kružnim stazama. Kako je u pitanju dupli programa, odlučeno je da se tehnički prijem i verifikacija mogu obavljati u petak popodne i u subotu prepodne, posle čega će uslediti kvalifikacioni treninzi za prvu trku, čiji je start zakazan za 14.30 časova. Sutradan u nedelju 17. juna na programu je druga trka koja počinje tačno u podne.

KRIVINA KOD BOKSA Takmičari klase 3 u akciji na radost publike

KRIVINA KOD BOKSA
Takmičari klase 3 u akciji na radost publike

– Više od 70 domaćih takmičara „izvadilo” je licence, plus gosti iz Crne Gore, Makedonije i BiH, govori u prilog činjenici da ćemo imati gotovo rekordan broj takmičara unazad nekoliko sezona, što najavljuju vrlo uzbudljiv vikend, na radost ljubitelja auto sporta. Verujem da će startne rampe u svim klasama biti pune izuzev najjače, gde se voze ST automobili – rekao je Goran Toroman, zadužen za odnose sa javnošću, ujedno i takmičar.

Komentari su zatvoreni.