MENI

Glava Zete za start sezone na brdu

Vojska uz automobiliste

13. 06. 2012. Comments (0) Views: 516 Autosport, Kružne trke

Dupli program na Beranovcu

Nekadašnji vojni poligon za obuku vozača motora i kamiona Beranovac nadomak Kraljeva, posle duže pauze ovog vikenda vraća se u pogon na najbolji mogući način, duplim programom. Sportski auto karting savez Srbije otvara šampionat na krugu na stazi koju vozači i publika vole, a čitava manifestacija biće pojačana gostima iz Crne Gore.

POSLEDNJE GOSTOVANJE Filip Nikolić detalj iz 2009. godine

POSLEDNJE GOSTOVANJE
Filip Nikolić detalj iz 2009. godine

Pre nedelju dana takmičari iz Srbije gostovali su na Glavi Zete, gde je održana brdska trka koja je bodovana za Otvoreni šampionat Crne Gore i šampionat Srbije. Ovog vikenda očekuje se uzvratna poseta od minimum 20 vozača.

– Prvi korak je učinjen minulog vikenda na brdskoj trci, tako da je na taj način otklonjena svaka sumnja o saradnji SAKSS i CGSAMSK. Ovog vikenda na Beranovcu, klub Konkord organizuje duplu kružnu trku koje će biti bodovane za oba šampionata. Na osnovu obećanja koje smo dobili pre par dana od kolega iz Crne Gore realno je očekivati minimum 20 vozača koji će doći da voze, a ne isključujemo mogućnost i većeg broja. Svi imaju želju, ostaje samo da vidimo koliko će njih naći načina da dođe. Imena poput Petra Mijaljevića i Ivana Kape u hibridu, svakako najavljuje dobre trke tokom subote i nedelje. Ujedno u našem Savezu više od 70 takmičara je „izvadilo“ takmičarske licence, tako da će sve klase izuzev ST biti pune – rekao je Goran Toroman zadužen za odnose sa javnošću SAKSS.

Komentari su zatvoreni.