MENI

Borković se vraća u Češku po svoje

Prvo vreme na treningu u Češkoj

2. 06. 2012. Comments (0) Views: 496 Autosport, Kružne trke

Vesnić najbrži na treningu u E 1

Prva trka regionalnog kupa «Bezbednost na putevima» na programu je ovog vikenda na stazi Zalužni pokraj Banjaluke. Nacionalni auto Savezi nekadašnje SFRJ izuzev Slovenije, ušli su u drugu takmičarsku sezonu sa jasnom namerom da pojačaju kvalitet I konurenciju na kružnim stazama.

DOVOLJAN JE JEDAN TRENING Mikica Vesnić (Foto: P. Janković)

DOVOLJAN JE JEDAN TRENING
Mikica Vesnić (Foto: P. Janković)

Najbolje vreme od domaćih takmičara u grupi E 1 ima Mikica Vesnića, što je bilo za očekivati. Skoro dve sekunde kasni Zoran Kastratović, a treći je Filip Magdić. Pavle Komnenović ima nekih problema sa sa automobiliom, ali ništa što s ene može otkloniti preko noći.

SP klasu obeležili su Žarko Terzić i Darko Božilović smenjujući na vodećim pozicijama posle prvog treninga. U N 2000 Ivan Pokos iz Hrvatske na prvom treninmgu imao je najbolje vrme, ali je na drugom izleteo i polomio prednji desni točak. Nikola Miljković na četvrtom mestu posle prvog treninga najbolje je plasirani domaći takmičara u vrlo jakoj konkurenciji. Ujedno mladi srednjoškolac iz Beograda napunio je 17 godina u Banjaluci, tokom kvalifikacionih treninga.

U klasi mali N prvi vreme na treningu u vlasništvu je Todora Stamenkovića. Start prve trke zakazan je za 11 časova.

Komentari su zatvoreni.