MENI

Zalužani uvertira regionalnog kupa na kružnim stazama

Vesnić najbrži na treningu u E 1

1. 06. 2012. Comments (0) Views: 1404 Autosport, Brdske trke

Borković se vraća u Češku po svoje

Češka je jedina trka šampionata Evrope na brdskim stazama održana prošle godine, na kojoj je Dušan Borkovića ostao bez bodova za zelenim stolom. I posle godinu dana nikome nije jasno kakav su razlog imali i koji su aršin koristili predstavnici sportske komisije, ali cilj je bio osujetiti super brzog Srbina da u premijernoj sezoni osvoji šampionsku titulu.

VRATITE MI MOJE BODOVE Dušan Borković

VRATITE MI MOJE BODOVE
Dušan Borković

Na Stenberk stazu u Češkoj Borković je otišao po svoje, a rezultati sa četiri prethodna takmičenja govore njemu u prilog. Četiri trke, isto toliko pobeda i tri nova rekorda staze krase do sada lik i delo Dušana Borkovića člana Nisotek rejisng tima, jedinog predstavnika Srbije, na ovom elitnom takmičenju, na putu ka šampionskoj tituli.

Posle Španije i Portugalije, putovanje u Češku vrednoj ekipi koja prati Borkovića, dođe kao kraći izlet, da ne kažemo putovanje u komšiluk. Pored toga, blizna staze na kojoj se održava takmičenje za šampionat Evrope, može da bude jak magnet za ljubitelje auto sporta iz Srbije, koji za nekoliko sati mogu biti na licu mesta i uživati u majstorijama vrhunskih asova.

Vrhunac svega biće svečano proglašenje i dodela nagrada, gde je bez preterivanja potpuno osnovano očekivati Borkovića na najvišem stepeniku pobedničkog prostora. Svima koji otputuju u Češku na petu brdsku trku, to će biti jedinstvena prilika da čuju „Bože pravde” na jednom takmičenju auto sporta tog ranga.

Komentari su zatvoreni.