MENI

Antić i Sagmajster braniće boje Srbije u Francuskoj

Srbadija na Kupu nacija

4. 10. 2015. Comments (0) Views: 660 Motociklizam, Motokros

Sa vukovima na treningu u Dubcima

Drugog vikenda oktobra na stazi Strelište u Dubcima nadomaka Brusa biće održano finalno takmičenje Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu. Nedelju dana pre finala veliki broj takmičara bio je na stazi kako bi trenirali, a Dejan i Miić Zimonjić poželeli su da podele utiske sa nama!!!

Milic Zimonjic

– Staza je u odličnom stanju i vidljivo je da je u više navrata u proteklih desetak dana sređivana. Uzgoni i doskoci su spremni za trku! Obzirom da se staza ne kvasi gazeći sloj zemlje koji je dodat se brzo razbije i pojavi se ljuti kopaonički kamen, ali to je i normalno.U nedelju je na stazi bilo tuce motora iz Niša, Čačka, Leskovca i Arilja .Najvise dece!

Rekao je Dejan i dodao vrlo zanimljiv detalj.

– U subotu popodne na vlažnoj stazi (kiša je u Brusu padala u petak) primetili smo nerealno velike tragove psa! U razgovoru sa lovcima koji su u nedelju prolazili pored staze dobili smo potvrdu da vukovi silaze do sela i da smo verovatno videli tragove vuka!!! Ako je isti gledao trening sa okolnih brda imao je šta i da vidi…Vidimo se sledeći vikend – rekao je Dejan Zimonjić

Komentari su zatvoreni.