MENI
POKLON ZA 41. ROĐENDAN Gabor Sagmajster

Sagmajster trijumfovao na rođendan u Feketiću

JAČI OD TOPLOTNOG UDARA Perišić i Flembo Dijamant Srbija

Srpski tim osmi u Dohi

SRPSKA REPREZENTACIJA U BRZINSKOM MOTOCIKLIZMU NA BLISKOM ISTOKU Dragoslav Perišić i kolege

6. 06. 2012. Comments (0) Views: 246 Brzinski, Motociklizam

Dijamant izdržljivo sija u Kataru

Srpska ekipa „FLEMBBO DIJAMANT SRBIJA“ nastupa u subotu 09.06.2012. god. na drugoj ovogodišnjoj trci Svetskog Endurance šampionata (trke izdržljivosti) koja se vozi u Dohi – Katar. Trka „8h Doha“ startuje u 18 h po našem vremenu i traje 8 sati. Direktan prenos je na Motors TV i Sport Plus televiziji.

 SRPSKA REPREZENTACIJA U BRZINSKOM MOTOCIKLIZMU NA BLISKOM ISTOKU Dragoslav Perišić i kolege Našu ekipu predvodi najtrofejniji Srpski motociklista, legendarni Dragoslav Kule Perišić, koji je menadžer i prvi vozač tima. Prvi put i istoriji Srpskog motociklizma, naša ekipa od ove godine nastupa u ovom elitnom takmičenju u najjačoj klasi 1000 cm3 – superbike gde će nastupiti 35 svetskih ekipa.

Za našu ekipu pored Perišića će nastupiti Italijan Andrea Bosio i francuski vozač Franck Cerossimo na motociklu marke Kawasaki ZX-10RR – startni broj 46.

Posebnu zahvalnost naša ekipa upućuje Beogradskom građevinskom gigantu, firmi „Energoprojekt Entel“ koja ima predstavništvo u Dohi. Zaposleni u ovoj firmi su bratski dočekali našu ekipu u prestonici Katara i stavili nam na raspolaganje deo njihovog ljudstva i voznog parka.

sekretar
Darko Novaković
069 870 40 24
Flembbo Dijamant Srbija
Tel/fax: 034/ 725-610

Komentari su zatvoreni.