MENI
OPEL-FRONTERA

Potpuno novi, električni Opel SUV će se zvati Frontera

bz4x-dpl-dynamic-

Potpuno električna Toyota bZ4X dobija brže punjenje, više komfora...

30. 01. 2024. Comments (0) Views: 425 Autosport, Industrija

Premijera filma Ferrari u CineStar bioskopu u Ada Molu

Film nosi duh trkačkih avantura, koji će publici upriličiti nezaboravno iskustvo kroz priču o strasti, inovaciji i neumornom trudu koji karakteriše svet legendarnog brenda Ferrari.

Radnja je smeštena u sada već daleku 1957. godinu, posle spektakla Formule 1, Enco Ferari (Adam Drajver), bivši vozač i osnivač najpoznatijeg svetskog automobilskog i trkačkog brenda, suočava se sa profesionalnim i ličnim borbama.

Bankrot preti fabrici koju su on i njegova supruga Laura (oskarovka Penelope Kruz) izgradili iz temelja pre deset godina. Njihov nestabilan brak uništio je gubitak sina Dina godinu dana ranije. Ferari se takođe bori na privatnom nivou oko priznanja njegovog sina Pjera, kojeg je imao sa Linom Lardi (Šejlin Vudli). U međuvremenu, strast njegovih vozača za pobedom gura ih na ivicu dok se upuštaju u opasnu ikoničnu trku izdržljivosti “Mille Miglia“ (Hiljadu milja), koja traje od Breše do Rima i nazad.

– Sve počinje 1. februara u 18 sati u CineBaru bioskopa CineStar u Ada Molu, gde će gosti biti srdačno dočekani pićem dobrodošlice. Osim toga, očekuje ih degustacija najkvalitetnijih italijanskih koktela. Posebno smo se potrudili organizovati mini izložbu kolekcionarskih stvari, a osim toga na gornjem parkingu centra biće izloženi najatraktivniji modeli Ferari vozila. Da bismo dočarali duh Italije, pobrinuli smo se za prisustvo DJ-a koji će vrteti autentične italijanske ploče. Crveni tepih će dočekati naše goste, a veliki press wall će biti pozadina za slike i izjave poznatih ličnosti koje će prisustvovati događaju. Posebna atrakcija je „tomobola“ – specijalne zvanice će dobiti narukvicu sa brojem na samom ulasku, a pre početka projekcije, predstavnici Blitz Distribucije i domaćin će izvući tri srećna dobitnika koji će biti nagrađeni enciklopedijama “Ferari“. Očekujemo da će VIP sala CineStara, s kapacitetom od 250 mesta, biti ispunjena entuzijastičnim gostima koji će zajedno uživati u jedinstvenom iskustvu koje smo pripremili za ovu premijeru. Ne sumnjamo da će ova veče biti nezaboravno i da će ostati urezano u sećanjima svih prisutnih – rekla je Milica Lukić Marketing & PR Manager Blitz Group.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *