MENI

Jovanović i Jenić u Kečkemetu na šestoj CEZ trci...

Filip Jenić i Nemanja Jovanović Kečkemet jul 2019

Jovanović učvrstio vođstvo u domaćem šampionatu bodovima iz inostranstva

Nemanja Jovanović Kečkemet jul 2019

20. 07. 2019. Comments (0) Views: 341 Karting

Nemanja Jovanović sa novom šasijom u Kečkemetu

Šesta trka sezone za Centralnoevropsku zonu koja se ovog vikenda vozi na stazi Kečkemet u Mađarskoj tokom kvalifikacionog dana koji je po programu uvek u subotu bio je više nego uzbudljiv i zanimljiv za Nemanju Necu Jovanovića u klasi rotaks mini.

– Super uspešni treninzi juče i danas, ali ne bi bilo to to, da se nešto ne krene naopako. Na četvrtom treningu danas nam je pukla šasija. Ali dobro je da je bilo na stazi da kupimo drugu. Brzo smo sve prepakovali i izašli na poslednji trening. Pokazala se dobro za sad. Videćemo još sutra na vormapu i kvalifikacijama da je doštelujemo. Sutra nas tri trke očekuju, verujem da će biti dobro – poručio je Jovanović iz Mađarske.

Kada pukne šasija, ili takmičarski ram, to se može tumačiti na više načina. Jedan od je, da je u pitanju loša, ali Parolin sebi to ne dozvoljava, drugo, treće i sva naredna objašnjenja koja se mogu navesti su sada manje važna. Važno je da su mogli da kupe novu, kako bi nastavili. Nije zgoreg razmišljati da je naš Neca žestokom i agresivnom vožnjom, jednostavno „naterao“ ram da popusti, jer je evidentno da šampion napreduje iz takmičarskog vikenda u takmičarski vikend.

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *