MENI
Sladobitnici klase 3 125 junior Jagodina oktobar 2023

Jocović stari – novi šampion 125 junior klase

Continental WinterContact TS 870

Saveti prilikom kupovine zimskih guma

Dusan Borkovic karting 6

6. 11. 2023. Comments (0) Views: 381 Bezbednost, Karting

Dušan Borković oduševio mališane iz Prihvatilišta za decu Beograda

Dušan Borković obradovao je mališane iz Prihvatilišta za decu Beograda nezaboravnom avanturom. Nakon obećanja da će se ponovo družiti, Borković je organizovao poseban dan za ove mališane i izveo ih na karting stazu. To je bila prilika da se upuste u uzbudljivu vožnju na karting stazi i nauče više o svetu automobilizma. Mnogi od njih su prvi put sedeli za volanom kartinga, a osmesi na njihovim licima bili su neprocenjivi.

– Veoma sam srećan što sam obradovao ove divne mališane i pokazao im čari svog sporta. Nadam se da će imati lepu uspomenu i da će se sećati dana kada su prvi put seli za volan. Takođe, važno je da se deca već od malena edukuju o bezbednosti u saobraćaju, jer su oni budući vozači i putnici u saobraćaju. Radujem se što sam deo ove inicijative Agencije za bezbednost saobraćaja i što zajedno možemo da doprinesemo sigurnijem saobraćaju u budućnosti – rekao je Borković.

Događaju je prisustvovala i Agencija za bezbednost saobraćaja, čiji je Borković promoter. Agencija se posvetila obuci dece o bezbednom ponašanju u saobraćaju, pored mnogih iznenađenja koje su im pripremili. Predstavnici Agencije i Borković su u decembru 2022. godine posetili decu tokom promocije Pažljivkovog novogodišnjeg crtanog filma „Deda Mraz u saobraćaju“, koji ima za cilj da u prazničnom duhu i na zanimljiv način deci prenese najvažnije poruke o bezbednom ponašanju u saobraćaju. Tada su mališanima iz Prihvatilišta za decu Beograda obećali da će ih izvesti na karting stazu sa šampionom Borkovićem.

Foto: Maša Gulan

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *