MENI
Aleksa Radojković I mesto u diviziji Ušće subota septembar 2023

Aleksa Radojković najbrži prvog dana

Foto finiš u Hibridu Ušće septembar 2023

Foto finiš dva Miloša u Hibridu

2. 09. 2023. Comments (0) Views: 630 Autosport

Sovilju subota na Ušću

Posle tri vožnje protiv štoperice između čunjeva prvog dana u subota na autoslalom nadmetanju „Ušće 2023“ koje bodovano za nacionalni šampiont i Otvoreno prvenstvo Srbije, odnosno nacionalno i Otvoreno prvenstvo Republike Srpske, prvo mesto u generalnom plasmanu osvojio je Miloš Sovilj. Drugi je bio Goran Medić, a treći Petar Studen.

Poput kolega sa kružnih trka, posle tehničkog i verifikacije 45 takmičara dobilo je pravo nastupa da se bori za dragocene bodove po klasama i u konkurenciji klubova. Dva treninga bila su uvod za tri vožnje, od kojih su se sabirala vremena dve najbolje.

U prvoj vožnji najbrži je bio Petar Studen, u drugoj Goran Medić, a u trećoj Miloš Sovilj. U zbiru dva najbolja, zasluženo je slavio Sovilj. Zanimljivo je naglasiti da takmičenje nije završilo „samo“ četiri takmičara, što zbog izletanja, što zbog tehničkih problema.

Ivan Anđelković AMSU Fanatik subota Ušće septembar 2023

Ivan Anđelković AMSU Fanatik subota Ušće septembar 2023

Sutra je novi dan i prilika da se i drugi dokažu i pokažu.

Nezvanični rezultati

Generalni
1. M. Sovilj, 2. G. Medić, 3. P. Studen, 4. D. Pejić, 5. G. Dodik, 6. M. Stevanović, 7. I. Malić, 8. A. Tadić, 9. A. Mijailović, 10. B. Sijerković…

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *