MENI

Vidosavljević rutinski na treningu

PODRŠKA PORODICE JE NAJVAŽNIJA Kostići u Italiji

Andrija Kostić testirao formulu 4

Aleksandar Vidosavljević Bobo Zlatibor jun 2023 foto Saša Rid

25. 06. 2023. Comments (0) Views: 1064 Autosport, Brdske trke

Vidosavljević bez premca na Zlatiboru

Treću trku za Otvoreno prevnstvo i nacionalni šampionat Srbije na brdskim stazama koja je održana na Zlatiboru u potpunosti je obeležio Aleksandar Vidosavljević Bobo osvajanjem prvog mesta u generalnom plasmanu i ujedno u klasi. Drugo i treće mesto u generali osvojili su gosti iz Bugarske koji voze sa licencama SAKSS za klub iz Zaječara Aleksandra Dimitrov i Vladimir Vasilev.

Više od 70 takmičara iz zemelje i inostranstva tokom dva dana borilo se protiv štoperice od starta do cilj u vrlo promenljivim vremenskim uslovima, koji su iziskivali odgovarajuće podšavanje, ali još važnije je bio izbor pneumatika. I pored svega navedenog majstor volana iz Smedereva koji za vozi za klub iz Perućca nije se dao iznenaditi, već je na svakom merenju počev od slobodninih, preko zvaničnih treninga i dve trke beležio najbolja vremena.

Nezvanični rezultati

Generalni plasman: 1. A. Vidosavljević, 2. A. Dimitrov, 3. A. Vasilev, 4. K. Krumov, 5. V. Alempijević, 6. M. Subitić, 7. L. Bojkov, 8. M. Marinov, 9. V. Baćko, 10. N. Mišič…

Foto: Saša Rid

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *