MENI
PODRŠKA PORODICE JE NAJVAŽNIJA Kostići u Italiji

Andrija Kostić testirao formulu 4

Startna rešetka Hibrid subota jul 2023

Dupli program na Zalužanima za Srbiju i Republiku Srpsku

Uroš Brkić CEZ Kruja jul 2023

3. 07. 2023. Comments (0) Views: 897 Autosport, Brdske trke, FIA CEZ

Uroš Brkić drugi u Kruji

Jedini predstavnik Srbije na takmičenju za Centralnoevropsku zonu (CEZ) koje je održano u Kruji (Albanija) Uroš Brkić u uzbudljivoj trci, osvojio je drugo mesto u kategoriji E2-SC na brdskoj auto trci „Trofej Skenderbeg 2023“. Nadmetanje je poznato po tome što se vozi pod najvećim usponom u Evropi, a okupilo je 44 vrhunska takmičara iz regiona.

Kruja je postala sinonim za testiranje spremnosti takmičarskih vozila, jer tokom 3.800 metara koliko iznosi dužina staze, vozači su se suočavaju sa velikom izazovima, pouput nagiba o ostalih zamki.

Predstavnik AK Galax iz Beograda, još jednom je pokazao odlučnost da se takmiči na najvišem nivou sa prototipom Norma M20F. Kao jedini takmičar iz Srbije, ponosno je odbranio čast svoje zemlje.

– Prezadovoljan sam i počastvovan što sam osvojio drugo mesto na trci u Albaniji – izjavio je Uroš Brkić nakon uzbudljivog događaja i nastavio – Konkurencija je bila žestoka, a staza je predstavljala ogroman izazov zbog daleko većeg uspona nego na drugim stazama, ali moj tim i ja smo bili potpuno spremni da se suočimo takvim zadatkom. Želim da izrazim najdublju zahvalnost AK Galaxu i svoiim sponzorima na njihovoj nepokolebljivoj podršci, kao i mojoj porodici i prijateljima, čija me podrška motivisala tokom ovog zahtevnog takmičenja. Takođe iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim predsedniku Albanskog auto kluba gospodinu Niku Leki na izuzetnom gostoprimstvu i odličnoj organizaciji takmičenja.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *