MENI
Auto slalom Ada Huja Auto Zeka

Nagrada Rakovice u auto slalomu na Ada Huji

2. Mionica reli 1

Za 3. Mionica reli stiglo 30 prijava

13. 05. 2019. Comments (0) Views: 618 Autosport

Rekordni broj auto slalomaša na Ada Huji

Minulog vikenda u organizaciji ASU Zeka auto sport održan je treći auto slalom na kartodromu Ada Huja, koji je bodovan za nacionalni šampionat Srbije. Uspeh čitave priče koja je protekla u najboljem redu i u idealnim vremenskim uslovima, pored svega navedenog ogleda se u činjenici da je učešće uzelo 88 takmičara, drugim rečima rekordni broj do sada. Broj je vrlo simboličan ako se uzme u obzir da je maj u toku, a on je svojevremno bio rezervisan za najvećeg sina naroda i narodnosti ondašnje SFR Jugoslavije, imajući u vidu da je pomenuti bio temeljan, uspešan i dugovečan, sledi da auto slalomu predstoji uspešna budućnost.

Prvo vreme u generalnom plasmanu osvojio je Srđan Petrov, koji je bio nešto više od pola sekunde brži posle zbira vožnji od Dejana Pejića. Treće mesto pripalo je Milošu Stevanoviću. Kod dama najbrža je bila Svetlana Stevanović.

Svetlana Stevanović I mesto auto slalom

Svetlana Stevanović I mesto auto slalom

– Uspešan auto slalom je za nama pre svega zahvaljujući bespoštednom trudu, radu i naporu svih članova organizacije, tako da je uspeh praktično bio neizostavan. Čestitam svima koji su došli da se takmiče, bez obzira na plasman, a to je u našem slučaju rekordan broj vozača, što je verujem još jedna potvrda da smo na dobrom putu kada je u potanju disciplina auto slalom. Koristim priliku da se na kraju, ali pre svega zahvalim svojoj porodici koja je generacijski u auto sportu, a planiramo i te kako da se istim bavimo – rekao je Petar Jovanović član ASU Zeka auto sport.

Sledi kraća pauza u takmičarskom kalendaru, a naredni auto slalom zakazan je 1. juna u Zrenjaninu.

Generalni plasman

1. Srđan Petrov 03:19,624 minuta, 2. Dejan Pejić 03:20,145, 3. Miloš Stevanović 03:21,979 …

Foto: V. Živanović

Tagovi: , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *