MENI

Problem sa kočnicom usporio S Tuned Racing Team

Na inovaciji do druge pobede

8. 10. 2017. Comments (0) Views: 962 Endurance, Motociklizam

Žestoko i brzo tokom četvrte runde MEC

Četvrto ovosezonsko izdanje Moto endjurans kupa MEC koje je održano drugog vikenda oktobra na Ada Huji obeležili su timovi koji su vozili žestoko i brzo, i pored činjenice da je temperatura vazduha bila jedva dvocifrena, na početku četvoročasovnog okršaja.

Nepobitno je da su se timovi ozbiljno ubrzali, da su se jahači dodatno uvozali i da sve izgleda vrlo zanimljivo kako za poznavaoce, tako i za one koji prvi put gledaju. Nešto manje timova nije umanjilo draž takmičenja, naprotiv. Početak takmičenja obeležilo je nekoliko odustajanja što zbog tehničkih problema, što zbog padova, na sreću bez ozbiljnih posledica. Činjenica je da bržim timovima gužva na stazi ume da zadaje male glavobolje, ali u tome je lepota. Da nema onih nazovi sporijih, ne bi mogli da slave oni najbrži. Na startno ciljnom pravcu dobro uvozan takmičar, sporije kolege obilazi kao kad smučkar vozi slalom, kristijane stil i rešen problem…

Sve u svemu MEC je dokazao da ima privlačnu moć i snagu i da prosto rečeno nagoni timove da inoviraju, ulažu i provode vreme u garažama u nameri da se ubrzaju kako bi bili najbrži, što je mnogo bolje nego da koncipiraju dan iz X u dvojku!!!

Tagovi: , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *