MENI
508

Novi Peugeot 508 u salonima širom Srbije

Novi Berlingo osvojio nagradu “ International van of the...

8. 02. 2019. Comments (0) Views: 1932 Citroen, Industrija

Citroen C 5 Aircross SUV komforne klase

Novi SUV Citroën C5 Aircross je stvoren za gradove i velike prostore. Moderan i prostran predstavlja nastavak Citroën-ove ofanzive u SUV segmentu u Evropi. Jedinstvena pojava C-Aircross-a nastavlja put razmišljanja koji je pokrenuo prvi SUV iz Citroën-a C3 Aircross.

Naglašenim snažnim karakterom, novi SUV C5 Aircross sa dužinom od čitavih 4,50m ističe svoju različitost u SUV svetu svojim prepoznatljivim detaljima, gde se naročito ističu štitnici Airbump®, veliki točkovi i specijalno dizajnirani krovni nosači. Horizontano obrađena instrument tabla, sedišta koja imaju visoki položaj dominiranja nad putem i široka centralna konzola sa toplim materijalima stvaraju osećanje zaštićenosti u prostranoj kabini.

Base de donnée : Astuce Productions

Poput poslednjih Citroën-ovih modela, novi SUV C5 Aircross ima široku ponudu personalizacija, sa 30 spoljašnjih kombinacija. Kombinuje 7 boja karoserije, dvobojni crni krov i 3 kolor paketa sa detaljima u boji na prednjem braniku, na Airbump-ovima® na donjem delu vrata i ispod krovnih nosača. On, takođe, ima i 5 unutrašnjih uređenja gde komplementarne boje i materijali igraju na kartu svetlosti i topline koji su u trendu.

Nosilac programa Citroën Advanced Comfort®, novi SUV C5 Aircross se razlikuje po svojoj udobnosti i pristupu prostoru u kabini. Uvodi inovacije kroz dve velike novine: Citroën-ovo oslanjanje Progressive Hydraulic Cushions® (Hidraulični progresivni jastuci) i sedišta Advanced Comfort zajedno predstavljaju neprevaziđeni kvalitet filtriranja i udobnosti u vožnji. Nudi jedinstvenu modularnost u segmentu sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća sedišta i sa zapreminom prtljažnika, koja je najveća u klasi i varira od 580 do 720 litara.

Novi SUV Citroën C5 Aircross je izuzetno moderan automobil u ovoj najbrže rastućoj klasi u Evropi, pa ga tako odlikuju TFT digitalni ekran od 12,3’’ i touchscreen tablet od 8’’ sa ekranom velikog kapaciteta za prijem i slanje informacija. Opremljen je sa 20 tehnologija poslednje generacije, koje pomažu u vožnji, kao što su Highway Driver Assist, uređaj za autonomnu vožnju nivoa 2, kao i 6 naprednih tehnologija za konektivnost. Nudi bežično punjenje mobilnog telefona i kameru ConnectedCAM Citroën® koja snima sva dešavanja ispred vozila. Opremljen efikasnim i performantnim dizel i benzinskim motorima od 130 do 180KS i novim automatskim menjačem EAT8, novi SUV C5 Aircross će biti prvi Citroën-ov model koji će, od kraja ove godine imati u ponudi i tehnologiju Plug-in Hybrid PHEV.

Novi SUV C5 Aircross se proizvodi u Francuskoj, u fabrici Ren – la Žane. U nasoj zemlji premijera se očekuje na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu krajem marta. Najavljene su veoma atraktivne cene i izuzetni modeli finansiranja.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *