MENI

Citroen C 5 Aircross SUV komforne klase

Opel-Astra

Sledeća generacija modela Opel Corsa donosi vrhunske tehnologije među...

8. 02. 2019. Comments (0) Views: 524 Citroen, Industrija

Novi Berlingo osvojio nagradu “ International van of the year 2019″

Sjajno priznanje za novi Citroën Berlingo Van koji je, na međunarodnom sajmu dostavnih vozila u Hanoveru, osvojio nagradu „International Van Of The Year 2019.“. Ovo je drugi put da Berlingo, koji je već nagrađen 1997. godine i koji je prodat u više od 1,5 miliona primeraka, osvaja ovu nagradu. Treća generacija Berlinga nagrađena je za izuzetan napredak po pitanju udobnosti i tehnologija, koje nisu negativno uticale na funkcionalnost. Na taj način, on nastavlja dugu tradiciju Citroën-a u ovom segmentu malih furgona, koji uključuje legendarne modele kao što su 2 CV Fourgonet, Acadiane i C15.

Base de donnée : Astuce Productions

Novi Berlingo Van, veran potpisu brenda „Inspired by Pro“ za laka dostavna vozila, prilagođava se različitim korisnicima i različitim upotrebama. Ističe se svojom jedinstvenom morfologijom u 2 veličine (M i XL), znanjem i umećem po pitanju udobnosti i bezbednosti sa 20 tehnologija za pomoć u vožnji i 4 tehnologije za konektivnost.

Veliki dobitnik ove prestižne evropske nagrade, novi Berlingo Van već može da se naruči, a u prodajnim salonima nalazi se poslednja četiri meseca 2018. godine.

Povodom otvaranja 67. međunarodnog sajma dostavnih vozila u Hanoveru, novi Citroën Berlingo je krunisan prestižnom titulom „International Van Of The Year 2019“. Ova treća generacija je dobila sve čestitke žirija sastavljenog od 25 novinara i nezavisnih urednika časopisa specijalizovanih za laka dostavna vozila. Novi Berlingo Van zavodi svojim modernim stilom, visokim stepenom udobnosti, svojim tehnologijama i uslugama, koje su na nivou onih u putničkim vozilima. Nagrada žirija IVOTY takmičenja dokaz je uspeha ponude koja pomera granice ovog segmenta.

Novi Berlingo

Novi Berlingo

Na evropskom tržištu lakih dostavnih vozila, Citroën je generalno zabeležio rast od 10,6% (2 puta veći od tržišnog rasta od +4,9%). U Evropi, brend je poboljšao svoj tržišni udeo lakih dostavnih vozila i dostigao 9,9%.

Potpuno usaglašena sa novim izgledom Citroën-ove game, koja je obnovljena za manje od 2 godine, ova treća generacija dostavnih vozila beleži veliki generacijski skok po pitanju dizajna, udobnosti i tehnologija, i namerava da nastavi putem uspeha.

Legendarni model sa modernom i potvrđenom ličnošću:

Udobnost u kabini

Udobnost u kabini

Citroën, koji je osmislio siluetu sa integrisanim teretnim prostorom, nastavlja svoju priču sa najmodernijim furgonom do sada. Novi Berlingo Van nudi jedinstveni oblik i robusni stil svim poslovnim korisnicima. On ima drugačiji oblik zbog vetrobrana pomerenog unapred i zbog povišenog i kraćeg prednjeg bloka. Unutrašnjost, koja je osmišljena za poslovne korisnike, spaja robusnost i praktičnost, sa instrument tablom, kao u avionu, u koju su ugrađene mnogobrojne korisne tehnologije.

Kao idealni partner poslovnim korisnicima, novi Citroën Berlingo Van koristi svoje jake tačke i pruža rešenje prilagođeno svakom poslu. Igra na kartu «po meri» i dolazi u dve veličine : M i XL od 4,40m i 4,75m. Takođe, ispunjava očekivanja kupaca nudeći im dve posebne verzije «Worker» i «Driver» koje se razlikuju po svojoj filozofiji i upotrebi. Polivalentnost i modularnost su izražene kroz: Extenso® kabinu sa 3 mesta i kroz produženu kabinu koja može da se prilagodi kako bi prevozila do 5 putnika u dva reda sedišta.

Novi Citroen Berlingo Van nudi tako osmišljen dizajn da olakšava svakodnevnu vožnju uz izuzetan pristup zadnjem delu kroz dvokrilna vrata prtljažnika ili klizna bočna vrata. Tu su i brojne korisne pregrade, a krasi ga nosivost do 1000 kg uz 2 europalete koje mogu direktno da se utovare.

Copyright William Crozes @ Continental Productions

Poseduje redak nivo tehnologija u segmentu, sa 20 ugrađenih sistema za pomoć u vožnji koji olakšavaju život, poput indikatora preopterećenja vozila i sistema Surround Rear Vision (jedinstvena kamera iza tovarnog prostora), električne parkirne kočnice, prilagodljivog regulatora brzine sa funkcijom Stop, aktivnog sigurnosnog kočenja i 4 tehnologije za povezivanje, među kojima su i Citroën Connect Nav i bežično punjenje smartphone-a.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *