MENI

Porodični dan u Hyundai salonima

Nova Mercedes-Benz B-Klasa Više sportskog duha za Tourer-a

18MY_ECRIPSE_CROSS_EU_LHD_C_01-02_

1. 10. 2018. Comments (0) Views: 613 Industrija

Mitsubishi Eclipse Cross stigao u Srbiju – cena već od 21.990 eura

Model koji je su ljubitelji Mitsubishi vozila dugo čekali, od 1. oktobra je dostupan kupcima i u Srbiji. Iako je deo njegovog naziva identičan nekada sjajnom sportskom kupeu, ovaj SUV je nešto sasvim drugačije. Pozicioniran između modela ASX i Outlander, Eclipse Cross je po uverenjima mnogih novi bestseler japanskog proizvođača i pravi pokazatelj zaokreta u strategiji kompanije. Nedugo nakon proslave sto godina prozvodnje Mitsubishi automobila, novi model u sebi sadrži sve najbolje karakteristike stečene iz ogromnog iskustva.

18MY_ECRIPSE_CROSS_EU_LHD_C_03-04_

18MY_ECRIPSE_CROSS_EU_LHD_C_03-04_

Sa izrazito dinamičnim linijama koje oslikavaju čvrst karakter vozila, jedno je sigurno, da na ulici nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Želja svih koji su učestvovali u kreiranju ovog modela je bila da stvore atraktivan automobil , sa više nego dovljno prostora u kabini i time zadovolje sve potrebe klijenata u najatraktivnijem segmentu vozila u Evropi.

Glavne odlike kabine su prostranost i prilagodljivost, čime je i visokim osobama omogućen ugodan boravak i vožnja. Na dizajn enterijera je utrošeno mnogo energije kako bi se dobilo atraktivno okruženje ali ujedno i vrlo funkcionalno. Sam kokpit je jasno podeljen u dve zone, gde je gornja posvećena dobijanju velikog broja informacija, a donja operativnim funkcijama. Novina su i instrumenti sa trodimenzionalnim prikazom i ekran osetljiv na dodir od 7 inča vrlo dopadljivog izgleda koji se nalazi na vrhu centralne konzole, putem koga se pristupa većini funkcija na vozilu.

EU18ECLIPSE_LHD_02_Invite_Fab_Black_IP_

EU18ECLIPSE_LHD_02_Invite_Fab_Black_IP_

Kada je reč o agregatima, u ponudi se nalazi potpuno novi četvorocilindarski turbo-benzinski motor od 1,5 litara iz kompanije Mitsubishi Motors, uparen sa manuelni šestostepenim menjačem ili automatskim CVT osmostepenim menjačem. Poseduje 163 konjske snage pri 5.500 obrtaja u minutu, a maksimalni obrtni moment iznosi 250 Nm dobijenih u rasponu od 1.800 do 4.500 o/min.

Svakako, segment na koji su u Mitsubishiju jako ponosni je pogon na sva 4 točka – S-AWC sistem, koji apsolutno poboljšava performanse vozila u krivinama, pri čemu u standarnom automatskom modu odnos prenosa snage između osovine napred i nazad je 80/20 %, mada u nekim situacijama može biti i 55/45 %. Ukoliko se odlučite za mod za sneg, odnos se može promeniti do 45/55 %, a u režimu za makadam raspodela snage, tj. obrtnog momenta po osovinama, kreće se od 70/30 % do 40/60 %.

Eclipse Cross kupcima u Srbiji je dostupan u 4 nivoa opreme Invite, Invite+, Intense i Instyle. Cena modela sa Invite paketom opreme iznosi 21.990 eura sa uračunatom garancijom od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara, uostalom kao i kod svih drugih modela Mitsubishi game.

Svi zainteresovani mogu kontaktirati ovlašćeni prodajni salon kompanije Inoto Motors koji se nalazi u Višnjičkoj ulici broj 53a na telefon 011/2022300 i ujedno dobiju sve neophodne informacije ili da zakažu test vožnju.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *