MENI

ETCC, Francuska (snimak trke HD)

Maksimalna kontrola na tehničkom i verifikaciji za Vršku čuku

9. 05. 2014. Comments (0) Views: 831 Autosport, Brdske trke

Vrška čuka za start sezone šampionata na brdu

Drugog vikenda maja ASK Zaječar junior iz istoimenog grada organizuje premijerno takmičenje ove sezone na brdskim stazama. Silvija Narodović Opačak na stazi Vrška čuka nastavlja tradiciju svog pokojnog oca koji je na pomenutoj lokaciji pre dve decenije udario temelje auto sporta na istoku Srbije.

Aleksa

– Velika nam je čast, zadovoljstvo, ali i obaveza da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu na startu sezone šampionata Srbije na brdskim stazama. ASK Zaječar junior jest mlad klub, ali je u potpunosti spreman da odgovori svim izazovima, kako bi sve takmičare iz zemlje i inostranstva što bolje ugostio, odnosno omogućio im da se bore protiv štopreice počev od treninga preko trka, tokom subote i nedelje. Staza je spremna, zahvaljujući bespoštednom radu svih članova kluba, ljubitelja auto sporta, ali i pre svaga nesebičnoj pomoći gradskih vlasti, koji su nam pomogli da organizujemo auto brdsku trku „Memorijal Nenad Narodović“ – rekla je Silvija Narodović predsednica kluba.

Subota u prepodnevnim satima razervisana je za tehnički prijem i verifikaciju da bi nezvanični trening startovao u 13 časova, a samo sat i po vremena kasnije i prvi zvanični, po završetku pomenutog takmičari će imati prilke da „poprave“ vreme na drugom treningu. U nedelju 11. maja start prve trke zakazan je za 13 časova, druge u 14. 30, a treće u 16 časova. Svečano proglašenje najboljih biće održana u 18. 30 časova na gradskom trku u Zaječaru.

Komentari su zatvoreni.