MENI

Letnje servisne akcije za Peugeot vozila

Bosch pretvara automobil u sredstvo za spasavanje života

31. 05. 2018. Comments (0) Views: 306 Industrija, Kia

Kia u Evropi sa 3 miliona vozila sa 7-godišnjom garancijom

Kia Motors Europe je sa prodatih tri miliona vozila u Evropi dostigla novu prekretnicu u prodaji vozila sa najdužom evropskom garancijom.

7-godišnja garancija na motor i menjač od 2006. godine sa prvom generacijom cee’da; garancija na čitavo vozilo (tzv. ‘od branika do branika’) od 2010.

Kia je 2006. godine prilikom lansiranja prve generacije cee’da ponudila 7-godišnju garanciju na motor i menjač, koju je 2010. raširila na čitavo vozilo (tj.‘od branika do branika’). Od tada ova jedinstvena garancija obuhvata celu ponudu modela i važi za sve nove Kije kupljene u Evropi.

U Kiji ocenjuju da su do danas njihovi kupci prešli 158 milijardi kilometara sa 7-godišnjom garancijom

Kia procenjuje da su od 2010. godine njeni evropski kupci sa vozilima sa 7-godišnjom garancijom prešli više od 158 milijardi kilometara*, što je jednako kao kad bi Zemlju oko ekvatora prešli 4 miliona puta.

7-godišnja garancija (do 150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja kilometraže) za svaku novu Kiju, prodatu u Evropi

Kijina izdašna garancija pokriva nedostatke u izradi i materijalima do sedam godina ili 150.000 kilometara – prve tri godine bez ograničenja broja pređenih kilometara. To je još uvek najduža garancija, koju pruža bilo koji proizvođač automobila u Evropi i strankama pruža mir i spokoj, koji proizlazi iz Kijinih visokih standarda kvaliteta. Garancija je u celosti prenosiva na narednog vlasnika vozila.

Emilio Herrera, izvršni direktor Kia Motors Europe, rekao je:

– Naša 7-godišnja garancija pokazuje našu ubeđenost u kvalitet vozila koja proizvodimo i našim evropskim strankama uliva poverenje da kupuju visokokvalitetna vozila. Marka Kia je postala sinonim za kvalitet i pouzdanost, a upravo kvalitet je prvo što ljudima pada na pamet kada pomisle na Kiju. Ove godine u Evropi očekujemo da ćemo prodati više od 500.000 vozila Kia, a među tim kupcima je mnogo takvih, koji obraćaju pažnju na činjenicu da će njihovo vozilo imati Kijinu fabričku garanciju sve do 2025. godine.

Kijina izdašna garancija i predanost kvalitetu se temelje na zahtevnim testovima izdržljivosti i visokim proizvodnim standardima za sve svoje modele. Razvoj svakog pojedinačnog modela obuhvata milione kilometara testiranja pre početka serijske proizvodnje, a vozila su izložena brojnim testovima u zahjevnim vremenskim uslovima i na svim voznim površinama – Bliskom istoku, Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi.
Napomena: *Temelji se na oceni da prosečan vozača godišnje pređe 12.500 km.

Azer Šarić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *