MENI

Nova Berlina Citroen C4 Cactus

Na jesen stiže Kijin dizel laki hibridni pogon od...

11. 05. 2018. Comments (0) Views: 266 Industrija

Cullilan preuzima svetski primat

Vrhunski automobil visokog kvaliteta koji po prvi put predstavlja stvarnost autentičnog i luksuznog terenskog putovanja. Luksuzno putovanje je sada bez napora, svuda. Imenovani posle najvećeg dijamanta koji je ikada otkriven i koji sada živi u britanskim krunama.

Cullinan – Tungsten Grey

– Super luksuzni životni stil se razvija i Rolls-Roice je na čelu. Luksuz više nije urbani koncept. Sve više i više se radi o prihvatanju i doživljavanju šireg sveta. Naši kupci očekuju da će svuda ići u luksuzu, bez napora i bez kompromisa, osvajanjem najizazovnijih terena da uživaju u najživljnijim iskustvima života, gde god se to desilo. Iz tog razloga, tražili su od nas da napravimo Rolls-Roice koji nudi beskompromisni luksuz gde god da se usuđuju. Cullinan je taj auto. To je bez napora, svuda.

To je neuporedivo i dramatično razvija parametre super luksuznog putovanja, prevođenje Rols-Roisovog etosa „truda“ u fizičku sposobnost, bilo gde u svetu. Cullinan će jednostavno preuzeti svet u svom koraku – rekao je Torsten Muller-Otvos, izvršni direktor, Rolls-Roice Motor Cars.

– Od samog početka tim dizajnera tretirao je ovaj potpuno novi Rolls-Roice kao jedinstveni automobil sa visokim okretom. Imajući u vidu globalna očekivanja kupaca, naš cilj bio je dvostruko – ostvariti prisustvo kako bi se zadovoljila veličanstvena sposobnost Cullinan-a, dok se određuje sektor koji definiše standarde za luksuz i eleganciju. Znamo da mnogi naši luksuzni pokrovitelji obavljaju sportske i rekreativne hobije koje zahtevaju upravo takvu vrstu kretanja bilo kog mesta – Cullinanov dizajn gesta je imao neposredan osećaj bez napora.

Cullinan – Magma Red

– Etiketa SUV se sada primenjuje na bilo šta sa siluetom sa dve kutije i najmanje sugestijom da se skloni sa asfalta. Predviđali smo autentičan, troslojni višenamenski terenski automobil sa dizajnom koji izaziva konvenciju i apsolutne sposobnosti koje bi zadovoljile avanturističke zahteve naših klijenata – rekao je Giles Tailor, direktor dizajna, Rolls-Roice Motor Cars.

Savremeni i funkcionalni dizajn obezbeđuje Cullinan dobitnik ikona statusa u odnosu na sve blistave SUV dizajn. Prvi „tri-bok“ automobil u SUV-sektoru. Cullinanov pregradni zid stvara odvojeno okruženje za putnike, odvojeno od prtljažnog prostora. Najjednostavniji od Rolls-Roices. Cullinan je najnapredniji, porodični orijentisan, super-luksuzni SUV koji je zabavan za vožnju danas dostupan.

Drugi novi Rolls-Roice koji se nalazi na potpuno novom „Arhitekturi luksuznog“ aluminijuma, Cullinan je najnoviji i jedini namenski luksuzni SUV na svetu. Ispitan na uništavanje širom planete, Cullinan je neverovatno sposoban terenac koji vidi razvoj „Magic Carpet Ride“ za užitak van terena, bez žrtvovanja Rolls-Roice ponašanja na putu.

Cullinan nudi paket Bespoke karakteristika razvijen specijalno za mnoge različite načine života svojih vlasnika uključujući i Suite za gledanje i Modul za rekreaciju. 6.75 litarski tvin-turbo V12 Rolls-Roice motor isporučuje 563bhp / 420kV i 850Nm / 627lb ft obrtnog momenta do potpuno novog pogona na sve točkove, sistem upravljanja svim točkovima potrebnim za prevazilaženje bilo kakvih izazova.

– Pedesetogodišnji pedigre avanturističkih poteza i kampanja uspešno je izveden na svim terenima zahvaljujući luksuzu koji nudi brza vozila koja je bila brža, prikrivena i pouzdana. „Rolls u pustinji su iznad rubina – T.E. Lavrence.

Kada je Rolls-Roice najavio pre tri godine da će pokrenuti Cullinan, to je rezultiralo da su mu kupci širom sveta zatraže da napravi „Rolls-Roice SUV-a“, sa luksuzom, performansom i upotrebljivošću koji nije bio ranije viđen na SUV tržištu. Automobilska mobilnost je oduvek bila brzi i dinamičan posao, a novi koncepti poput SUV-a su se pojavljivali s velikom regularnošću. Ali te nove koncepte treba usavršiti kako bi ih usvojili oni kupci koji neće prihvatiti kompromis – pokrovitelji istinskog luksuza. Otuda Rolls-Roice Cullinan.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *