MENI

Opel Connect: Opel uvodi novi sistem povezivanja

Cullilan preuzima svetski primat

11. 05. 2018. Comments (0) Views: 184 Citroen, Industrija

Nova Berlina Citroen C4 Cactus

Kaktus kao pustinjska biljka viđen je onomad u širem reonu prestonog grada kako se sa ostalim članovima Citroen porodice ponosno šepuri u nameri da se dopadne specijalizovanim novinarima, koji bi ga po logici stvari preporučili potencijalnim vlasnicima.

Novi C 4 Cactus

Citroen je početkom maja domaćem tržištu predstavio najnoviju kompaktnu berlinu – C4 Cactus. C4 Cactus je značajno unapređen tako što je prihvatio kodove segmenta po pitanju tehnologija i motora, a razlikuje se po svom jedinstvenom izgledu i udobnosti.

Novi Citroen C4 Cactus unosi dah svežine i originalnost u segment kompaktnih berlina. Sa čistim i monolitnim oblikom karoserije, on ističe grafičke elemente, tipične za Citroen, koji naglašavaju njegove fluidne linije karoserije, poput štitnika Airbump® na donjem delu vrata, neprekidnog zastakljenog pojasa i lebdećeg krova, dvostrukog reda svetala na prednjem delu i širokog 3D svetlosnog potpisa pozadi.

Novi C4 Cactus nudi 31 kombinaciju za personalizaciju spolja, sa 9 boja karoserije i 4 Color paketa* koji se sastoje od prefinjenih detalja u boji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *