MENI

BORKOVIĆ ŽRTVA NEZAPAMĆENE NEPRAVDE NA TAJLANDU

BORKOVIĆ U TAJLANDU SA 11. MESTA DO PODIJUMA

2. 09. 2017. Comments (0) Views: 2674 Autosport, Motociklizam

Marina Lazić spremno čeka konkurenciju

Prvi vikend septembra u znaku je invazije prelepih devojaka sa svih meridijana širom zemaljske kugle u nameri da se okite svetkom titulom Mis auto moto sporta, na izboru koji se održava u Beogradu Glavnom gradu srbije. Dok konkurencija avionom, vozom ili vlastitim automobilom hrli u grad na ušću Save u Dunav, naša kandidatkinja Marina Lazić pažnju posvećuje drugim aktivnostima, ali je svakako spremna.

Za one koji ne poznaju Marinu Lazić, za početak je dovoljno reći da će predstavljazi Srbiju na međunarodnom izboru za Mis auto moto sporta. Mladoj manekenki pripala je čast, da našu zemlju zastupa u konkurenciji tridesetak devojaka na najbolji mogući način. Svetski izbor za Marina jeste novina, ali upučenije će reći da je nekoliko puta bila Mis turizma i Mis bikinija.

Primarno se bavi modelingom, a narodnim masama malo je poznato, da je ova lepa i atraktivna dama, po zanimanju kriminolog. Zahvaljujući svom besprekornom izgledu, organizatori ovog prestižnog svetskog takmičenja, odlučili su da Marina predstavlja Srbiju.

Uz nesebičnu pomoć Grada Beograda, AMS Srbije, Sportskog auto karting saveza Srbije, organizacija će u potpunosti poprimiti odlike vrhunskog izbora za Mis auto moto sporta. Sve devojke biće smeštene u predivnom hotelu Hollywoodland, a očekuje se oko 40 misica iz svih zemalja širom zemaljske kugle. Devojke će biti i eksluzivne gošće na Kalemegdanu tokom obeležavanja Gran Pri trke,ali i na Adi Huji karting stazi i Beranovcu nadomak Kraljevo tokom održavanja takmičenja za šampionat Srbije u auto i karting sportu.

Finalno veće izbora mis je 15.septembar u svečanoj sali hotela Hollywoodland uz pozivnicu koju možete zatražiti na recepciji. Drugim rečima karata neće biti u slobodnoj prodaji, ali se mogu podići na recepciji, a kapacitet sale je blizu 1000 mesta.

Lepota preplavljuje Beograd

Tokom subotnjeg dana u Beograd su letovima sa raznih destinacija pristigle prve kandidatkinje za svetski izbor.

Devojke koje su stigle danas: Miss Italy – Sofia Tama, Miss India – Kanksha Mehta, Miss Israel – Margarita Volkhina, Miss Ukrajine – Natalia Kravchenko, Miss Belarusije – Natalia Korzun, Miss Kazakhstana – Eilem Akhmetova, Miss Bakua – Aliyeva Rena, Miss Azerbejđana – Aliyeva Hajar, Miss Astana – Sandugash Abdirkhan

Komentari su zatvoreni.