MENI
AK Galax na brdskoj trci Lopare 2023

Uroš Brkić novi vlasnik rekorda staze „Lopare 2023“

Miša Maletić Šašinci maj 2023 2

Miši Maletiću „Nagrada Srema 2023“

Miša Maletić Baggy 4x2

22. 05. 2023. Comments (0) Views: 736 Autosport

Šašinci za start autokros prvenstva

Vredni i radni članovi Sirmien rejsing tima iz Rume kadri su stići i otići u goste, a pride da uredno vrše pripreme kako bi predstojećeg vikenda bili valjani domaćini prvog autokros nadmetanja koje će biti bodovano za Otvoreni i nacionalni šampionat Sportske automobilske autokros asocijacije. Autokros arena Srem u Šašincima uveliko je spremna da ugosti takmičare iz zemlje i okruženja.

„Nagrada Srema 2023“ je dvodnevno takmičenje, kojim je predviđeno da subota 27. maja bude rezervisana za zvanične treninge i kvalifikacije po klasama, da bi sutradna u nedelju 28. maja sa početkom u 8.30 časova usledile kvalifikacije 2 i 3, a finale je zakazano za 14 časova.

Nagrada Srema 2023

Nagrada Srema 2023

Što se tiče gostovanja, koje je praktično poslužilo kao lagana uvertira posle duge zimske puaze, može se reći da je bilo više nego delotvorno. Maks Čelendž autokros kup koji je održana u susednoj Mađarskoj okupio je učesnike iz Slovačke, Austrije i Srbije. Autokros asocijaciju predstavljalo je 11 takmičara u gotovo svim raspisanim klasama.

Prvo mesto u bagi 4×2 klasi osvojio je Miša Maletić alfa i omega Sirmien rejisng tima, a mlađi klupski kolega Vasilije Radosavljević podigao je pehar za osvojeno drugo mesto u klasi do 2000 kubika 2WD.

Tagovi: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *