MENI

Trofej Beograda posadi Kocić – Godić

NAJVEĆI IZAZOV DO KRAJA SEZONE TRKA U NEMAČKOJ

4. 07. 2017. Comments (0) Views: 982 Autosport, Reli

Mionički reli treća priča u kalendaru

Na teritoriji opštine Mionica, 7. i 8. jula održaće se Prvi reli „Mionica“ , u organizaciji beogradskog kluba MM Power i Opštine Mionica.

Logo

Prvi dan, 7. jul, predviđen je za verifikaciju i tehnički pregled u vremenu od 15 do 18 časova, a ceremonijalni start relija planiran je iste večeri, u 20, 41 , na lokaciji stare autobuske stanice , ul. Vojvode Mišića.

Takmičarski dan, 8. jul počinje ujutru, prema priloženoj satnici, a cilj relija planiran je za 18, 10, istog dana. Pred takmičarima je reli dug 200 km,na teritoriji opštine Mionica prema priloženoj mapi, sa devet specijalnih ispita dužine 69, 30 km. Proglašenje pobednika i dodela pehara planirana je za 19, 10, ul. Vojvode Mišića, stara autobuska stanica.

Reli „Mionica“ boduje se za Šampionat i KUP Srbije, a treći je po redu u ovogodišnjem kalendaru reli takmičenja SAKSSA / Sportskog Auto Karting Saveza Srbije/

Screenshot_2

Medije iz Valjeva i okoline, molimo da što frekvetnije objavljuju vest o održavanju relija, kao i satnicu izmene / zatvaranja putnih pravaca koja se može dobiti u MUPu Valjevo, odeljenje Saobraćajne policije, ili na osnovu satnice održavanja relija koju prilažemo, radi obaveštavanja lokalnog stanovništva . Budući da se radi o ruralnom delu , jako nam je bitno da stanovništvo bude informisano o zatvorenim / slobodnim , kao i alternativnim putnim pravcima na teritoriji na kojoj se reli održava, a posebno uzimajući u obzir činjenicu da se u vreme održavanja relija u Mionici odvija i tradicionalni narodni vašar. Ova informacija je jako bitna, ne samo za obaveštavanje stanovništva o zatvorenim/ slobodnim / alternativnim putnim pravcima, već i za bezbednost , kako lokalnog življa, tako i učesnika predstojećeg takmičenja.

Komentari su zatvoreni.