MENI

Na kraju sezone ViDre počinju svetski šampionat

Pešović vozi ETCC trku u Belgiji

29. 08. 2017. Comments (1) Views: 2658 Autosport, Motociklizam

Svetski izbor za Mis auto moto sporta u Beogradu

Na desetogodišnjicu izbora Miss Auto moto sporta manifestacija je prerasla u Miss World Car & Motosport.Osnivać i vlasnik licence gospodin Aleksandar Rajkov sa partnerom u Srbiji ABN Studio iz Beograda gospodinom Zoranom Majstorovićem, organizuje od 1.do 20.septembra po prvi put u Beogradu svetski izbor.

Srbija

Uz pomoć AMS Srbije, Sportskog auto karting saveza Srbije, organizacija će u potpunosti poprimiti odlike vrhunskog izbora za Mis auto moto sporta. Sve devojke biće smeštene u predivnom hotelu Hollywoodland, a očekuje se oko 40 misica iz svih zemalja širom zemaljske kugle. Devojke će biti i eksluzivne gošće na Kalemegdanu tokom obeležavanja Gran Pri trke,ali i na Adi Huji karting stazi i Beranovcu nadomak Kraljevo tokom održavanja takmičenja za šampionat Srbije u auto i karting sportu.

Tatarstan

Finalno veće izbora mis je 15.septembar u svečanoj sali hotela Hollywoodland uz pozivnicu koju možete zatražiti na recepciji. Drugim rečima karata neće biti u slobodnoj prodaji, ali se mogu podići na recepciji, a kapacitet sale je blizu 1000 mesta.

Srbija ima svoju predstavnicu, ali pored naše Marine Lazić u prvih pet mogu ući još…

Azerbejdžan

Češka

Crna Gora

Mađarska

Transilvanija

Odgovor na Svetski izbor za Mis auto moto sporta u Beogradu

  1. lažne skromnosti, još tokom najave sve tri devojke koje su pobedile mi smo ih predstavili kao potencijalne slavljenice, tako je i bilo!!!. A, pride Marina je više nego spremna sačekala konkurenciju i posle