Čačani briljirali u Feketiću

Moto kros vozači dva kluba iz Čačka, Tanasko Rajić i Termorad AMSK Čačak ostvarili su odlične rezultate na III trci za Otvoreni šampionat Srbije u moto krosu koja je održana minulog vikenda na stazi u Feketiću.

Petar Rajevic

U klasi MX65, vozač MK Tanasko Rajić, Aleksa Milosavljević je u ukupnom zbiru u obe vožnje imao isti broj bodova kao i prvoplasirani, ali je zbog slabijeg plasmana u drugoj trci osvojio II mesto, dok je vozač Termorad AMSK Čačak, Petar Rajević u istoj klasi osvojio III mesto. Vredno pomena je i IV mesto Filipa Rajevića, takođe u klasi MX65.

U klasi MX85 Milić Zimonjić, vozač MK Tanasko Rajić je ubedljivom vožnjom u obe trke osvojio I mesto i ubedljivo vodi u generalnom plasmanu, ujedno zanimljivo je reći da je mladi vozač David Stevančević (MK Tanasko Rajić)debitovao u pomenutoj klasi. U klasi MX1 Duško Paunović (Mk Tanasko Rajić) osvojio je IV mesto a Vlade Rajević (Termorad AMSK Čačak) VI mesto.

Aleksa Milosavljevic

U klasi MX2 prošlogodišnji šampion Nenad Petrović (MK Tanasko Rajić) sigurnom vožnjom osvojio je I mesto ispred takmičara iz Makedonije Hristijana Stankovića. Drugi naš predstavnik u istoj klasi, Miloš Radulović (Termorad AMSK Čačak) je pored povrede kolena,uspeo da uđe u plasman za bodove i da zauzme VII poziciju, dok je u klasi MX2 junior zauzeo III mesto. U najbrojnijoj klasi MXB, Dejan Matijević (Termorad AMSK Čačak) je u jakoj konkurenciji osvojio X mesto.

Zahvaljujući ovim rezultatima, u ekipnoj konkurenciji, u klasi I, ekipa MK Tanasko Rajić je osvojila II a vozači Termorad AMSK Čačak III mesto.

Čačanski vozači će imati priliku da nastave sa zapaženim rezultatima, na sledećoj trci u šampionatu,koja je na programu 17. septembra 2017.godine na stazi „Miloš Lijeskić“ na Jeljenu u Čačku, u organizaciji Termorad AMSK Čačak.

S. Tanasković

slike
A.Milosavljevic-fotograf Dejan Todosijevic
Petar Rajevic-fotograf Zoran Rajevic

Najnoviji tekstovi: Motociklizam

 
 
 
 
 

Buduća takmičenja

Nema takmičenja
 
 

Takmičenja ovog meseca

Jul 2017
M T W T F S S
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
 
 
 
 
 

KARTING

 
 

Društvene mreže

 
 
 
 
 

Arhiva