MENI

Marko Kostić sedmi u Evropi u Globarima

Neka nova Avala za CEZ bodove

22. 06. 2017. Comments (0) Views: 3051 Autosport, Motociklizam

Miss World Car & Motosport 2017 U BEOGRADU

U glavnom gradu Srbije – Beogradu ove godine u septembru obeležava se 10 godina organizicije izbora miss i licence i po prvi put na Balkanu Svetski izbor Miss World Car & Motosport. Vlasnik licence, organizator i glavni odgovorni za izbor Miss automoto sporta je naš poznati vozač sejfti car–a Aleksandar Rajkov Saša.

1__clanak-prva

Tokom gostovanja u Beogardu na kružnoj auto trci Ušće gospodin Rajkov nam je potvrdio da su sve pripremne radnje obavljene oko organizacije ovako zahtevnog projekta, samim time što će unutar samog izbora miss biti i još jedan veliki glamurozni događaj.

2__clanak

Hronološki stvari će se odvijati sledećim redosledom…

16__clanak

Izbor miss počinje 1.spetembra, a završava se 20. septembra2017.Dolazak 50-tak miss-ica širom sveta očekuje se 1., 2. i 3. septembra, a 4. će biti smeštene u potpuno novom prelepom hotelu HOLLYWOOD LAND, koji posjedjuje predivan AQUA LAND sa neviđeno puno bazena i sadržaja. Istog dana predviđena je prva konferencija za novinare i predstavljanje djevojaka u Gradu Beogradu (pod pokroviteljstvom Grada Beograda)…

6__clanak

Sutradan očekuje se dolazak oko 40-tak svetskih dizjanera koji će učestvovati na svetskom takmičenju DRESS OF THE WORLD. Finalno veče Dress of the World predviđeno je za 8. septembar posle čega toga dizajneri odlaze, a tada počinje prave pripreme za Miss-ice.

5__clanak

Veliko interesovanja vlada od strane medija za praćanje svetskog događaja, tako da će izbor biti u LIVE prenosu i na Stream-u… Da napomenemo i da će missice obići mnoge gradove po Srbiji: Novi Sad, Kikindu, Suboticu, dok Opština Inđija, Stara Pazova, Ruma na čelu sa Hotelom Village iz Starih Banovaca i vlasnikom g. Begom biće domaćini missicama 9. i 10. septembra, gde će devojke uživati u ekskluzivnoj kuhinji i domaćinstvu svesrdnih domaćina tih Opština i Hotela Village-a.

Misice i žuta beba

Samo finale izbora miss održati će se u prekrasnoj Alexander Sali Hotela Hollywood land 15.septembra. Nakon finala devojke imaju još putovanja i photoshotinga te odlazak kućama je predviđen za 18., 19. i 20.septembra.

Žuta beba i curice

Komentari su zatvoreni.