MENI

Sjaj moto kros Evrope u Globarima

Miss World Car & Motosport 2017 U BEOGRADU

19. 06. 2017. Comments (0) Views: 809 Motociklizam, Motokros

Marko Kostić sedmi u Evropi u Globarima

Na najvećem takmičenju u domaćoj organizaciji kada je moto kros u pitanju Kostić junior osvajanjem 7. mesta ostvario je zapaženi rezultat u klasi MX 1 na stazi Globare nadomak Kruševca. Takmičenje koje je bodovano za šampionat Evrope, Balkana i Otvoreno prvesntvo Srbije, najznačajnije je takmičenja na našim prostorima.

M Kostic

Članovi kluba AMSK Kostić, pod budnim nadozorom destostrukog šampiona Srbije u moto krosu Vladimira Kostića, bili su zapaženi u gotovo svim klasama. Kostić Marko u mx1 klasi, Igor Živković u mx3 klasi i Bratislav Veljković u mxb klasi. Najbolje rezultate je zabeležio Kostić sa 7. mestom u Evropi, 3. mestom u istočnoevropskom šampionatu i 2. u nacionalnom sampionatu.

Marko Kostić
-U toku dana sam imao dve trke i u drugoj trci sam zabeležio bolji rezultat po kiši. Završio sam trku sa 29 minuta i 30 sekundi, sa najboljim krugom od 1 minuta i 50 sekundi. Zadovoljan sam rezultatima jer sam imao samo mesec dana za pripreme zbog motora,nisam znao da li ću da vozim zbog finansijskih problema,zato se zahvaljujem svima koji su pomogli- izjavio je Marko Kostić.

Komentari su zatvoreni.