MENI

Horgoš krajem marta otvara moto kros sezonu

Ponikve na donjoj granici prihvatljivog

24. 02. 2014. Comments (0) Views: 1086 Motociklizam, Motokros

Branko Antić šampionski na Horgošu

Branko Antić aktuelni šampion Otvorenog prvenstva Srbije u moto krosu, i dok sluša predavanja na fakultetu, uredno razmišlja o predstojećoj sezoni. Mladi as AMSK Kopaonika iz Brusa brani titulu u klasi M X 1 i sa nestrpljenjem čeka start sezone krajem marta na severu Bačke, na čuvenoj stazi u Horgošu.

BAntic

– Imajući u vidu činjenicu da je prva trka zakazana za 30. mart, već sam počeo sa pripremama u punom kapacitetu. Ritam priprema u odnosu na ranije, kada sam bio srednjoškolac, dosta mi otežavaju studije, koje su takođe vrlo zahtevne i oduzimaju dosta vremena. Dobrom organizacijom uspevam da sve postignem, i željno očekujem da se posle zimske pauze vidim i naravno takmičim sa kolegama na Horgošu – jasan je brucoš.

Kako i svake godine centralni događaj za sve takmičare u moto kros disciplini iz zemlje i okruženja je, trka u Globarima nadomak Kruševca koja se boduje za Istočnoevropski šampionat.

– Posle uvodnog dela nacionalnog šampionata svi ćemo imati dosta vremena za pripreme i kako bi ostvarili dobre rezultate na najzahtevnijoj trci Istočnoevropskog šampionata u Globarima pored Kruševca, koja je na programu krajem juna. Nadam se da ću uspeti da zadržim punu formu i po kažem svim gostima na čijem se terenu vozi – dodao je Branko.

U nastupajućoj sezoni Antić če imati duplu obavezu. Prva je da odbrani titulu šampiona u klasi M X 1, ali i da pomogne matičnom klubu kao kapiten koji takođe brani zlato u konkurenciji timova!

BAntic1

– Ove godine će po svemu sudeći imati jake konkurente kako u domaćim tako i u takmičarima iz inostranstva. Neće biti lako, ali vera u sebe je bitan faktor. Takođe ove godine i klub za koji nastupam AMSK Kopaonik brani titulu. Trudiću se da dobrom taktikom i sa klupskim kolegama ostvarimo najbolji rezultat i klub dovedemo do još jedne titule – poručio je Antić.

Komentari su zatvoreni.