MENI

Dženinksu subota u Novom Pazaru

Novi korak u karijeri Rudija Pešovića

1. 05. 2017. Comments (1) Views: 1352 Autosport, Brdske trke

Brkiću generalni plasman u Novom Pazaru

Drugu trku duplog programa premijernog takmičenja Sportskog auto karting saveza na brdskim stazama koja je održana na stazi Đurđevi stupovi u Novom Pazaru trijumfom u generalnom plasmanu i klasi 5 obeležio je Uroš Brkić. Drugo mesto u generalnom ujedno i prvo u klasi 8 pripalo je Aleksi Radojkoviću, dok je treći u generalnom i takođe prvoplasirani u klasi 10 Staniša Lazarac.

Uroš Brkić

Veliki broj poklonika sporta brzina na četiri točka sa puno pažnje i navijačke strasti pratio je nedeljni takmičarski program, počevši sa dva kvalifikaciona treninga, preko tri vožnje od starta do cilja, koje su u zbiru vremena iznedrile pobednike u klasama.

Pored vozačkih bravura na stazi publika je mogla da vidi izletanje klipnjače i nekoliko prevrtanja, na svu sreću bez posledica po vozače. Tačka na dupli program stavljena je dodelom pehara najboljim na gradskom šetalištu u prisustvu velikog broja posmatrača. Opšti utisak je da publika iz Novog Pazara sa velikim nestrpljenjem čeka narednu sezonu i novu brdsku trku.

privremeni generalni plasman3 trka 2

zvanicni plasman klase trka 2

  • Aleksa Radojković
  • Dejan Ilić
  • Mladen Simeunović
  • Staniša Lazarac
  • Vladan Kostić
  • Zoran Milisavljević

Foto: Andrija Jovanović

Odgovor na Brkiću generalni plasman u Novom Pazaru

  1. […] Izvor i više slika na sajtu Plumrace.com […]