MENI

KRAJ NA POLUVREMENU

Finale ili ne Beranovac je odrađen

23. 07. 2016. Comments (0) Views: 565 Brzinski, Motociklizam

Dragoj i balanser nadmoćno na Beranovcu

Ako je verovati čelnicima MS Srbije ovonedeljno izdanje moto sporta u brzinskom motociklizmu ima prefiks finalno, tačnije subotnja trka je u tom slučaju pretposlednja, a nedeljna će biti poslednja za aktuelnu sezonu. Da se neko ne bi čudio, minulih godina krajem jula se završavao prvi deo šampionata, sledio je odmor i jesenji deo…Od ponuđenog na pretposlednjem izdanju Otvorenog šampionata imalo je šta da se vidi, možda su najzanimljiviji bili starovremenski sa prikolicom, a u tom slučaju alfa i omega je Dragan Dragoj poznatiji kao Draguljče.

starovremenski sa prikolicom1

Vreo julski subotnji dan u prepodnevnim satima obeležili su slobodni i kvalifikacioni treninzi. Čast da otvore takmičenje pripala je ekipi iz moto klasika, kojih je zbirno bilo više nego kolega u brzinskom motociklizmu…Mnogima će to zvučati za neverovat, ali istini za volju toliko je malo bilo publike, kako bi mogli da se raspitaju, da istima ne preostaje ništa drugo nego da kasnije pogledaju rezultate po klasama, odnosno divizijama, pa da se uvere sami.

Prašili su starovremsnki koje krasi karburacija za sve novce i bili su više nego dobra uvertira za ekipa koja ima obilje elektronike ispod oklopa.

IMG_8848a

Kad smo kod istih najbrojnija je bila klasa F 1000 u narodu poznatija kao hepening, nešto manje bilo ih je u F 600, 125 je imao nešto više od potrebnog broja da bi se bodovali, ali su zato uzdanice 600 SS i 1000 štok sport morali da voze u diviziji…dobrim poznavaocima prilika, sve je više nego jasno!!!

Start nedeljne prve trke zakazan je za 14 časova, a ulaz je 500 dinara.

REZULTATI
Trka 125 SPa

Trka 600 Formulaa

Trka 600 SSP 1000 SSTa

Trka Divizija 1a

Trka Divizija 2a

Trka MK Pa

  • IMG_8884a
  • F1000
  • 600 SS
  • 1000 štok sport
  • starovremesnki
  • starovremenski sa prikolicom

Komentari su zatvoreni.