MENI

Ekološka priznanja za Mercedes, Toyotu i AMSS

Novi Kia Sportage i Optima s novim dizajnerskim nagradama

7. 04. 2016. Comments (0) Views: 702 Dacia, Industrija, Renault

RENAULT I DACIA SAJAMSKI USLOVI I TOKOM APRILA 2016

Zbog jako dobre prodaje za vreme BG Car Show-a, Renault Nissan Srbija d.o.o. nastavlja i tokom aprila sa specijalnim sajamskim uslovima za brendove Renault I Dacia.

Megan

RENAULT PONUDA JE KONCIPIRANA U VIDU POSEBNE PONUDE MODELA PRAĆENIH BESKAMATNIM FINANSIRANJEM I DUGOGODIŠNJOM
GARANCIJOM

Renualt Clio startuje sa cenom od 9.990 € za verziju Authentique Pack cool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju Clio Limited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 10.990 €. Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika 16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.

Renault Twingo, u specijalnoj limitiranoj seriji Expression plus, u ponudi je po ceni od 8.990 €, a svi kupci mogu da izaberu paket koji sadrži aluminijumske felne prečnika 15“, svetla za maglu, kožni volan i zadnje parking senzore po ceni od samo 1 €.

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine,7.000 € na 4 godine i 5.000 € na 5 godina. Za sve kupce koji imaju potrebu za višim iznosom i dužim periodom otplate, pripremljen je kredit sa kamatnom stopom od samo 1.99% za period otplate do 6 godina,bez ograničenja iznosa finansiranja.

Ponuda „Renault finansiranje“ primenljiva je na sve modele iz Renault ponude.

DACIA JE NASTAVLJA POSEBNU PONUDU, KAKO ZA SVOJE NAJPRODAVANIJE MODELE, TAKO I ZA CELOKUPNU GAMU SVOJIH VOZILA.

Svi potencijalni kupci najprodavanijeg Dacijinog modela, Dacia Sandero mogu da nabave već po ceni od 7.990 € za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.

Posebna verzija Sandero Stepway biće ponuđen po ceni od 8.990 € za verziju Sandero Stepway Ambiance 0.9 TCe 90 KS, koji sada u ovom paketu sadrži radio uređaj. Po ceni od 9.990 € verzija Sandero Stepway Prestige nudi bogat paket opreme koji dodatno sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav.

Internet: www.renault.rs – www.dacia.rs
Pratite nas na Twitteru: @Renault_RS

Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4×2, koji može da se nabavi već za 11.990 €.

Ukoliko kupci imaju potrebu da svoje novo vozilo nabave putem finansiranja, Dacia finansiranje je obezbedilo beskamatni kredit i lizing na period do 4 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 5.000 € za sve modele, odnosno do 8.000 € za modele Duster i Lodgy.

Za one kupce koji imaju potrebu za višim iznosom finansiranja, u ponudi je i kredit do perioda od 6 godina,
sa kamatnom stopom od samo 1.99%, bez limita iznosa finansiranja.

Renault Nissan Srbija d.o.o – Omladinskih brigada 90v – 11000 Beograd – Serbia
Ivana Mitrović
PR leader Serbia and Adex
ivana.mitrovic@renault.com

Komentari su zatvoreni.