MENI

Fantastični Borković pobedio i u Brnu

PAVLOVIĆU 3. MESTO U KLASI NA 24 ČASA BARSELONE

7. 09. 2015. Comments (0) Views: 372 Autosport

Nacionale Piloti slavili u Monci

Fudbalski tim vozača Formule 1 pobedio je na humanitarnoj utakmici „Pit Stop Solidarnosti“ protiv ekipe Nazionale Calcio sa rezultatom 6:2. Golove za ekipu Nazionale Piloti postigli su Fizikela, Perez, Gireli,Meaci, te sa dva pogotka u listu strelaca upisao se i bivši igrač Fiorentine, Sandro Kois.

DSC_0270

Najtrofejniji automobilista Bosne i Hercegovine, Boris Miljević, igrao je drugo poluvreme kao špic napada ekipe Nazionale Piloti, zamenivši startera ekipe, vozača Red Bull F1 tima, Danijela Riciarda. Uprkos tome što se Miljević nije uspio upisati u listu strelaca, prikazao je možda i najbolju igru na terenu stadiona Brianteo.

-Presrećan sam jer smo dali sve od sebe na terenu, pobedili sa visokih 6:2, te prikupili više od 17.000 evra koji odlaze u humanitarne svrhe. Bila mi je čast opet igrati sa najboljim automobilistima današnjice,a posebno rame uz rame sa Đankarlo Fizikelom koji nas je kao kapiten ekipe predvodio u novu pobedu. Dali smo dosta rano 4 gola i sačuvali veliku prednost u prvom poluvremenu. U drugom smo pojačali ritam i podigli tempo utakmice, što je manje odgovaralo protivniku, te postigli
još 2 pogotka do kraja. Raduje me i to što mi je šef tima gosp. Mario di Natale stavio na znanje da od mene očekuje još mnogo dobrih partija u dresu „Nazionale Piloti“ tima, te se nadam i svom prvom golu u narednim utakmicama- izjavio je Boris.

MCP_3882

Zahvaljujući velikom odazivu publike i sjajnoj organizaciji projekta,prikupljeno je ukupno 17.700 eura za organizacije: Maria Leticia Verga,Heartbeat Moving Children, Progetto Slancio i Casa del Volontariato.

Komentari su zatvoreni.