MENI

Deset dana metalnih lepotana

Novi i20

19. 03. 2015. Comments (0) Views: 1557 Industrija, Toyota

TOYOTA na dohvat ruke!

Toyota je na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji, na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma, izložila aktuelnu ponudu modela na tržištu Srbije. Pored aktuelnih modela, tu su i prilagođeni paketi opreme i atraktivni finansijski uslovi za kupovinu.

IMG_0181

U toku prošle godine lansirani su nova generacija modela Aygo i redizajnirani Yaris, koji su i zvezde ovogodišnjeg štanda. Izložena su dva Aygo modela: Aygo x-play i specijalno izdanje Aygo x-cite u narandžastoj boji. Yaris je predstavljen u verzijama opreme Sol, Sol panoramic, Sport Plus.

Toyotinu ponudu modela u C segmentu predstavljaju Auris i Auris Touring Sports, a legendarana Corolla je zastupljena sa dva izložbena modela, u paketima opreme Terra i Style. Model Toyota Corolla 1,6 Valvematic u paketu opreme Terra, koji sada uključuje i aluminijumske naplatke, košta 14.490 evra.
Sajamski eksponati uključuju Avensis 2.0 D-4D Elegant, Verso 1.6 D-4D Style, kao i ponudu terenaca, Rav4, Land Cruiser i Hilux.

Specijalna sajamska ponuda “Toyota na dohvat ruke” osim posebnih cena za modele Yaris i Corolla, uključuje Toyota finansiranje sa 0% kamate za modele Yaris, Corolla, Auris, Rav4 i Verso.

Na konferenciji za novinare, novi direktor Toyota Srbije, Miladin Vrbaški, izjavio je: „ Od početka prodaje prvog hibridnog Priusa 1997. godine, Toyota je prodala preko 7,3 miliona hibridnih vozila u svetu. To je daleko više nego bilo koji drugi proizvođač automobila, što Toyotu postavlja za neprikosnovenog lidera u postizanju cilja ka održivoj mobilnosti. Danas smo u Srbiji na korak od isporuke ukupno 33 vozila na hibridni pogon koja će u narednom periodu prevoziti predstavnike vlasti. Iako je to samo manji deo ukupne donacije Vlade Japana, ipak se radi o vozilima koja svojim performansama i ekološkim karakteristikama šalju jasnu poruku o neophodnosti podsticaja za širu upotrebu ovakvih vrhunskih, čistih tehnologija.„

U skladu sa tim, poseban segment štanda “I love Hybrid” predstavljaju dva izložena hibridna modela, Prius i Yaris hibrid, u specijalnom izdanju opreme Black&Red. Prius je najprodavaniji hibridni model u svetu, a Yaris hibrid čini trećinu svih prodatih Yarisa u Evropi.

Komentari su zatvoreni.