MENI

Zabavan i brz – Peugeot 208 GTi

Potpuno novi Ford Tourneo Courier

13. 06. 2014. Comments (0) Views: 632 Industrija, Toyota

Najbolji servisni prijemnici u regionu su iz Srbije!

Toyota je posvećena konstantnom unapređenju i podizanju kvaliteta svojih usluga. Usluga prijema u servis je veoma važan trenutak u periodu posedovanja automobila za svakog vlasnika. Kako bi kvalitet usluge kod prijema u servis bio što bolji, Toyotin regionalni centar Toyota Adria je ove godine organizovao je Toyota Adria Skills Grand Prix, takmičenje za servisne prijemnike svih ovlašćenih Toyota partnera sa teritorija koje pokriva: Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Takmičenje je održano krajem maja , u ovlašćenom Toyota prodajno-servisnom centru Efel Motors u Podgorici.

Toyotiniserviseri

Na finalno takmičenje se u predtakmičenju koje je obavljeno preko interneta, plasiralo 9 servisnih prijemnika, od ukupno prijavljenih 75 iz čitavog regiona.

Predstavnici partnera iz Srbije su bili najuspešniji na ovom takmičenju. Nebojša Minić iz Toyote Čačak je osvojio prvo mesto, a Bojana Rakić iz Toyota Centra Beograd, plasirala se na treće mesto.

Nebojša Minić će na jesen putovati na nagradno putovanje u Japan, gde će se susresti sa pobednicima svih zemalja u kojima je Toyota prisutna.

Komentari su zatvoreni.