MENI

Izazov nove staze

Finale obeležili prigovori

19. 09. 2016. Comments (0) Views: 1555 Karting

Stevanovići šampionski u finalu

Finalno takmičenje Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza koje je minulog vikenda održano na kartodromu u Jagodinu, obeležili su braća Stevanović ubedljivim pobedama u klasama, koje su ujedno rezultirale šampioninskim titulama. Stariji Igor slavio je u klasi 6, odnosno mlađi Uroš u klasi 3.

Igor i Uroš Stevanović

Kuriozitet čitavoj priči u finalu daje činjenica da su braća vozila u diviziji, drugim rečima spojili su na stazi takmičare klasa 3 i 6, a onda je mlađani Uroš demonstrirao raskošno umeće upravljanja kartingom, što je krunisao najboljim vremenom u diviziji, tačnije bio je brži od kolega iz klase 6 koju popularno zovu šifter. Na ovaj način braća Stevanović stavili su pečat na vrlo uspešnu sezonu.

U klasi 1 bez mnogo napora Igor Tešević je zabeležio dvostruku pobedu. Duplim trijumfom Andrej Petrovića u klasi 2, postao je novi šampion. Miroslav Marković suvereno vlada klasom 4, unazad nekoliko sezona i novi je stari šampion. U klasi 5 u prvoj trci najbrži je bio Aleksandar Milojević, a u drugoj Nenad Kostić.

REZULTATI
trka 1 klasa 1

trka 1 klasa 2

trka 1 klasa 4

trka 1 klasa 5

trka 1 klase 3 i 6

trka 2 divizija klase 3 i 6

trka 2 klasa 1

trka 2 klasa 2

trka 2 klasa 4

trka 2 klasa 5

Komentari su zatvoreni.