MENI

Najekskluzivniji BMW modeli našli kupce

Iznuđeno izlaganje i prikriveno prenemaganje

14. 03. 2014. Comments (0) Views: 542 Ford, Industrija

Ford B-MAX za manje od 135 evra mesečno!

Pod motom „Naša nacionalna premijum ponuda“, Grand Motors, uvoznik, distributer, prodavac i serviser Fodovih automobila i lakih komercijalnih vozila tokom sajamske manifestacije BG CAR SHOW nudi izuzetne povoljnosti za kupovinu modela B-MAX, koji se, odmah po obavljanju finansijskih formalnosti i uz polaganje učešća, može preuzeti uz otplatu manju od 135 evra mesečno, u dinarskoj protivvrednosti.

FORD B - MAX

„U saradnji sa Unicredit leasingom, potencijalnim kupcima jednog od najsvežijih Fordovih modela – porodičnog univerzalca B-MAX – omogućavamo da uživaju u vožnji uz mesečnu ratu od samo 134,81 evra“, kaže direktor prodaje Ford automobila i lakih komercijalnih vozila u Grand Motorsu, Minja Bolesnikov. „Ovu ponudu realizujemo bez državnih subvencija, uz kamatnu stopu koja je za celi procenat niža od najbližeg konkurenta. Kupac se može opredeliti za učešće od 20 ili 30 odsto, u oba slučaja period finanisiranja je 60 meseci. Mesečna rata za aranžman sa učešćem od 20 odsto od maloprodajne cene ovog automobila je 154,07 evra, a s učešćem od 30 odsto već pomenutih 134,81 evra. Ponuda je istovetna – i za fizička i za pravna lica.“

Osim izuzetno povoljng finansiranja, Grand Motors se postarao da u saradnji sa DDOR Novi Sad kupcima ovog automobila omogući i vrlo prihvatljivo kasko osiguranje – od 164 evra godišnje (u dinarskoj protivvrednosti). Uz polisu kasko osiguranja, kupci automobila B-MAX besplatno dobijaju i školu bezbedne vožnje na stazi Nacionalne vozačke akademije (NAVAK).

„I ostali Fordovi modeli se mogu kupiti po atraktivnim uslovima finansiranja: recimo, uz učešće od 30 odsto, Fiesta se može preuzeti već za 113,05 evra mesečno, dok se preduzetnicima i preduzećima novi Ford Transit Custom nudi uz mesečnu ratu od 262,11 evra u dinarskoj protivvrednosti“, dodaje gospodin Bolesnikov.

14.3.2014.

Grand Motors – Marketing/PR

Komentari su zatvoreni.