MENI

Razvijena za moguću ulogu u auto sportu

Honda CR-V

Pet zvezdica na Euro NCAP testu za novu Hondu...

Opel-Combo-Cargo-XL-

13. 03. 2019. Comments (0) Views: 1647 Industrija

Potencijal do maksimuma: Program konverzije za Opel Combo

Mnogi automobili, posebno laka komercijalna vozila, razvijaju pun potencijal kada su izmenjeni i prilagođeni za njihovu specifičnu namenu sa opremom koja je korisnicima zaista potrebna. Opel sada nudi novi program visokokvalitetnih konverzija za Combo Life putnički automobil i Combo Cargo lako komercijalno vozilo koje će uneti dodatan impuls u ovom segmentu tržišta. Fabrički odobren asortiman, koji će se kontinuirano proširivati dodatnim najsavremenijim konverzijama, dostupan je sada kod Opelovih dilera širom Evrope.

Očekuje se brz porast tražnje za konverzijama, bilo da se radi o vozilima koja imaju pristup za invalidska kolica, ili za transportere sa kontrolisanom temperaturom tovarnog prostora. U partnerstvu sa uglednim stručnjacima za konverziju kao što su AMF-Bruns, Car Fibreglass, Focaccia, Gruau, Kerstner, Lamberet, Morice Constructeur i Tripod Mobility, Opel i Combo su spremni za značajan udeo u ovom rastu. Profesionalna postprodajna pokrivenost široke dilerske mreže Opela je dodatna prednost za kupce.

Opel nudi širok spektar konverzija za Combo Life (AUTOBEST Best Buy Automobil godine 2019.) koje obezbeđuju pristup invalidskim kolicima i omogućavaju aktivan i nezavisan stil života.

Klijenti mogu da izaberu između konverzija u standardnoj i XL varijanti modela Combo sa prostorom za do pet sedišta i jedna invalidska kolica. Bezbednost putnika u invalidskim kolicima obezbeđuju sigurnosni pojasevi sa tri tačke vezivanja, uključujući sisteme za zadržavanje sa električnim i mehaničkim uvlačenjem.

Rampa pruža pristup kroz zadnji deo vozila. U zavisnosti od varijante modela, Combo nudi prostor za invalidska kolica do 1,5 metara dužine, 1,45 m visine i 85 cm širine.

Opel-Combo-Life

Opel-Combo-Life

Za još veći komfor, Combo kao vozilo sa pristupom za invalidska kolica je dodatno dostupan sa pneumatskim oslanjanjem koje spušta vozilo i sa električnom rampom umesto ručne.

Pored vozila sa pristupom za invalidska kolica, Evropa je takođe jedno od najvažnijih tržišta za transportere sa kontrolom temperature u tovarnom prostoru. Užurban način života i diverzifikacija navika u ishrani su među razlozima za većom potražnjom. Drugi pokretač rasta potražnje je farmaceutska industrija, čiji se proizvodi moraju zaštititi od visokih temperatura i sunčeve svetlosti.

Rashlađen za transport hrane i farmaceutskih proizvoda: Combo Cargo Van godine

Combo Cargo, koji je proglašen za Međunarodni van 2019. godine, poseduje sve preduslove za konverziju u vozilo sa idealnom temperaturom ili rashladno vozilo koje može da pokrije ,,poslednji kilometar’’ do isporuke. Opel nudi konverziju u standardnoj i XL varijanti, sa dva ili tri sedišta i duplim zadnjim vratima, sa ili bez bočnih kliznih vrata, i sa teretnim kapacitetom od 1,6 ili 2 kubna metra.

Izotermalna ćelija koja se lako čisti (napravljena od poliesterskih sendvič panela ojačanih staklom sa izotermičnom podlogom koja obezbeđuje izolaciju na vratima) je 1450 milimetara visoka i 1255 milimetara široka (1066 milimetara između lukova točkova). U zavisnosti od varijante, neklizajuća podloga poda (sa unutrašnjim LED osvetljenjem) je 1,48 ili 1,83 metara dužine.

Opel-Combo-Cargo-

Opel-Combo-Cargo-

Pored toga, na raspolaganju su brojne opcije za precizno prilagođavanje modela Combo njegovoj ulozi vozila sa kontrolisanom temperaturom. To uključuje rashladnu jedinicu, srednji podesivi pod i podesive police, kao i trakastu zavesu za vrata, šinu za pričvršćivanje i unutrašnje otključavanje kliznih vrata.

Uprkos ovom visokom nivou svestranosti, Combo Cargo kao vozilo sa kontrolisanom temperaturom ili rashladno vozilo zadržava potpuni pristup rezervnom točku i opciju za ugradnju kuke za vuču.

Praktični i udobni Opel Combo, koji je postavljen na vodećoj EMP2 platformi iz PSA grupacije, ponuđen je za konverziju u standardnoj (4,40 metara) i XL dužini (4,75 metara).

Portfolio pogonskih jedinica sertifkovanih od strane WLTP-a, sa živahnim benzinskim i dizel agregatima koji ispunjavaju striktne Euro 6d-TEMP standarde emisije, pruža odgovarajuće vozne performanse. Motori su upareni sa efikasnim petostepenim i šestostepenim manuelnim menjačima. Po prvi put u segmentu, dostupan je i osmostepeni automatik sa vrlo niskim stepenom trenja.

I putnička i laka komercijalna verzija modela Combo nude sisteme asistencije i inovativne tehnologije kojima nema premca u njihovom tržišnom segmentu. Odabrane varijante su dostupne sa mehaničkim diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem, povišenim odstojanjem od tla i zaštitom podvozja, a nijedna ponuda lakih komercijalnih vozila ne bi bila kompletna bez regalnog sistema. Modularni sistemi za levu i desnu stranu Combo Carga imaju praktične ladice i fioke, koje obezbeđuju da alati i materijali uvek budu na dohvat ruke. Uključeni su i integrisani sistemi za osiguranje tereta koji omogućavaju brzo i jednostavno pričrvšćivanje i zaštitu teretnog prostora od oštećenja. Dodatnu bezbednost, funkcionalnost i stil pruža širok asortiman Opelovih dodataka izrađenih po meri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *