MENI

Crni oldtajmer akumulator u originalom dizajnu

Volvo Concept XC Coupé – sledeće poglavlje priče o...

12. 12. 2013. Comments (0) Views: 1473 Industrija, Subaru

Subaru “autbek” dizel sa CVT menjačem za 2014. godinu stigao u Srbiju

U izložbenom salonu prodajno-servisnog centra Subarua za Srbiju i Crnu Goru u Zemunu, Cara Dušana 266, od nedavno se nalazi novi model čuvenog “autbeka” za modelsku godinu 2014. sa dvolitarskim dizel motorom u kombinaciji sa automatskim CVT menjačem što predstavlja novost na tržištu u našoj zemlji i regionu. Ovaj dizel motor sa 150 KS u “bokser” konfiguraciji jedinstven je u svetu i predstavlja specifičnost Subarua, a po prvi put je uparen sa ovom vrstom automatske transmisije u modelu “autbek”.


Subaru Outback Diesel - 1

U paketu opreme “comfort” koji, između ostalog, podrazumeva HID prednje farove, 17-inčne aluminijumske naplatke, elektropomični krovni prozor, elektronsku parking kočnicu, dvozonski automatski klima uređaj sa filterom prašine, brisač sa anti-led funkcijom i prednjim i bočnim odleđivačima, premijum audio sistem sa ekranom u boji i 6 zvučnika, “hendsfri” sistem sa “blutut” tehnologijom, po pet prednjih, bočnih i zavesastih vazdušnih jastuka kao i onih za kolena, tu je i sistem ABS sa EBD-om koji u kombinaciji sa čuvenim Subaruovim simetričnim pogonom na sve točkove SAWD, čini ovaj automobil jednim od najbezbednijih na svetu. Cena u Srbiji sa svim porezima iznosi 39.500 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Uz egzotični model sa sportskim karakteristikama i zanimljivim imenom “brz” u salonu Subarua nalaze se i najprodavaniji model ovog japanskog proizvođača “forester” kao i novi “xv” koji se prodaje pod specijalnim uslovima na akciji sa novogodišnjim popustom.

Subaru Outback Diesel - 3

U Subaruu za Srbiju i Crnu Goru ističu da su otvaranjem novog prodajno-servisnog centra u Zemunu, promocijom novog “forestera” za 2013. godinu i adekvatnim servisnim akcijama uz uvođenje prodaje po sistemu “staro za novo” uspeli u godini koja je pri kraju da povećaju prodaju novih vozila za 13% u odnosu na 2012. godinu, a za nastupajuću 2014. najavljuju promociju čuvenog sportskog modela STI 15MY. Akcenat u prodaji naredne godine biće na “foresteru”sa dvolitarskim benzinskim motorom i CVT menjačem.

Komentari su zatvoreni.