MENI

Milovanović nastavio saradnju Planet win 365

Vidosavljević najbrži u generalnom plasmanu na Avali

19. 10. 2013. Comments (0) Views: 1426 Autosport, Brdske trke

Jednodnevno finale na Avali

Jednodnevno finale brdskog šampionata Srpskog automobislkog saveza pod okriljem AMS Srbije, biće održano sutra na Avali iznad glavnog grada. Kup magle kako vozači i publika zovu takmičenje na jednom od omiljenih izletišta ljudi iz prestonog grada, ako je verovati najavama meto službe Srbije u u ovom izdanju biće po lepom i sunčanom vremenu.

Dika

Prvog dana u subotu organizator je na platou ispod tornja na Avali upriličio tehnički prijem i verifikaciju, a sve nezvanične i zvanične treninge pomerio je za nedelju. Po završenom prijemu pravo nastupa u šest klasa ostvarilo tačno 32 takmičara. Kako se nezvanično čulo bio bi još koji takmičar preko rečene brojke, da nisu u želji da što bolje istreniraju stazu, „popili“ krov ili izleteli sa iste.

Odlukom organizatora prvi trening startuje tačno u 9.00 časova, a po završenom prvom posle pauze od pola sata sledi i drugi, a zatim i sednica sportske komisje koja će verifikovati rezultate i obelodaniti startnu listu. Svečano otvaranje zakazano je za 12 časova, a 30 minuta kasnije i strat prve do dve planirane trke, jer tako nalaže Pravilnik takmičenja zbog dužine staze.

Svečano proglašenje i dodela nagrada najboljima po kalasama i u generalnom plasmanu na programu su u 16. 30 časova, na istom mestu gde je odražen tehnički i verifikacija.

Komentari su zatvoreni.