MENI

Đerekare startuju drugo poluvreme

Aćimić najbrži u Sloveniji

16. 08. 2013. Comments (0) Views: 1985 Autosport, Brdske trke

Tripo Ivović u šampionskom automobilu

Kotorski as brzine na četiri točka Tripo Ivović i zvanično je postao vlasnik micubiši lansera IX evolucije, sa kojim je Dušan Borković prošle godine osvojio šampionata Evrope na brdskim stazama. Pre par dana kada je procurila vest da je sklopljen aranžman o kupoprodaji šampionske sprave, mnogi su bili skeptični, ali je na sreću više bilo onih koji su se radovali.

ivovic

Kako je moćna trkačka mašina stigla u Boku Kotorsku tako su svi koji su sumnjali ostali bez teksta, a u isto vreme takmičarski vozni park u Crnoj Gori značajno je jači. Vozačke sposobnosti Ivovića i vrhunski automobil najavljuju pohod na šampionsku titulu u bilo kom prvenstvu za koje se odluči.

Ukoliko Tripo Ivović naiđe na pravo razumevanje sponzora u svojoj zemlji,Crna Gora sada sa pravom može da očekuje da uskoro dobije, možda i šampiona Evrope. Uz Muhvića iz Hrvatske, koji je na korak do ovog zvanja, i Makedonca Stefanovskog, Ivović se priključio vodećoj grupi vozača sa ovih prostora koji će dominirati u kategoriji 1 brdskih trka ma gde se vozile.

Tripo Ivović je još prošle godina pokušao da nastupi u bivšem audiju STW Dragana Milića, ali je ta epizoda u karijeri ovog automobiliste neslavno završena. Ako je verovati pričama audi je i dalje u Crnoj Gori i da su sve prilike da će preći u vlasništvo još jednog poznatog trkača.

Komentari su zatvoreni.